Tакива жени имат добра памет, практически нямат предразсъдъци, по-мотивирани са

...
Tакива жени имат добра памет, практически нямат предразсъдъци, по-мотивирани са
Коментари Харесай

Колкото по-умна е една жена, толкова по-гаден е нейният характер

 Tакива дами имат добра памет, на практика нямат предубеждения, по-мотивирани са и постоянно реализират задачите си.

До тези забавни резултати са стигнали учени от Австралия. Според откривателите дамите с избухлив манталитет са по-умни освен в разумен, само че и в прочувствен проект.

Сложно устроените дами гледат на света по-обективно и намерено. При вземането на решения те се управляват от рационалния, а не от прочувствения аспект.

Авторите на проучването настояват, че дамите с нетърпим темперамент по-добре осъзнават заобикалящата ги действителност, проучват освен личното си държание, само че и държанието на другите хора.

Те по-често се разочароват, тъй като постоянно са фокусирани върху резултата.

Сантименталните и сантиментални персони се провалят по-често от разочарованите циници. Защото, за разлика от последните, те вземат решения посредством страстите си и рядко слушат гласа на здравия разсъдък.

Сложно устроените хора, разочаровани от живота, живеят без розови очила, по тази причина подхождат към слагането на цели по-спокойно, без непотребни страсти. Проблемите за тях не са причина да хленчат, а са просто проблеми, които би трябвало да бъдат решени.

Непоносимите дами са по-независими и по-агресивно отстояват персоналните си граници. Те знаят тъкмо какво желаят от живота и не се опасяват да кажат истината на колегата си, даже знаейки, че няма да му е доста прелестно да я чуе. Но в това време те знаят и по какъв начин да почитат персоналните граници на колегата и са подготвени да чуят истината за себе си.

Сложните дами са прелестни по собствен метод, само че постоянно са самотни. Рядко се среща мъж, талантлив с толкоз висок прочувствен разсъдък, че да е кадърен да поддържа зряла жена с нейните правила и потребности.

cluber


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР