Take-Two Interactive представиха тази седмица редовния си финансов доклад за

...
Take-Two Interactive представиха тази седмица редовния си финансов доклад за
Коментари Харесай

Take-Two изразиха разочарованието си от приема на WWE 2K20

Take-Two Interactive показаха тази седмица постоянния си финансов отчет за миналото тримесечие, в който споделят, че са разочаровани от отрицателните реакции по отношение на една от игрите, които трябваше да е измежду шлагерите на студиото тази година: WWE 2K20. Но декларират решително те, франчайзът има дълготрайно бъдеще при възстановяване на регистрираните слаби страни на играта.

А, както медиите, по този начин и геймърите показват неведнъж отвращение от множеството бъгове, които срещат в новото издание от WWE 2K20 от излизането ѝ през октомври. Лица падат, бойци левитират във въздуха, обекти изчезват от екрана ненадейно, а PlayStation се видяха принудени да връщат пари за цифровите копия на играта след голям брой подадени недоволства от положението, в което се намира заглавието.

„ Докато желаеме да заявим, че сме разочаровани от ревютата и противоположната връзка от играещите, която получихме, желаеме да напомним, че предходната седмица Visual Concepts разгласиха пач, който би трябвало да адресира доста от проблемите, като те ще продължат да вършат спомагателни усъвършенствания към геймплей преживяването “, съобщи Карл Слатоф, президент на Take-Two. „ Брандът на WWE продължава да се разраства по целия свят и имаме вяра, че остава сериозна дълготрайна опция да увеличим този банкет с подобряването на качеството на играта “.

В същия отчет на компанията стана ясно, че симпатичната звездна сим авантюра на щърбавите кърбъли от Kerbal Space Program ще продължи с втората си част, само че това няма да се случи по проект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР