Take-Two Interactive обявиха, че продължението на чудесния космически сим Kerbal

...
Take-Two Interactive обявиха, че продължението на чудесния космически сим Kerbal
Коментари Харесай

Забавят излизането на Kerbal Space Program 2

Take-Two Interactive оповестиха, че продължението на чудесния галактически сим Kerbal Space Program ще се забави с излизането си заради потребността от нанасянето на спомагателни оптимизации и с цел да може играта да предложи „ допустимо по-страхотно прекарване “. Това беше обявено персонално от от президента на Take-Two Карл Слатов.

Играта трябваше да се появи през фискалната 2020, която завършва през март идната година, само че в този момент към този момент е планувана да излезе някъде през фискалната 2021, което звучи много несигурно, защото става дума за интервал, който обгръща април 2020 до края на март 2021.

„ Kerbal Space Program 2, продължението на обичания автентичен галактически сим, към този момент е планувана да излезе за PC, PlayStation 4 и Xbox One във фискалната 2021, с цел да получим повече време да създадем преживяването допустимо най-страхотно “, разгласи Слатов пред вложителите на компанията.

Независимо, че става въпрос за в действителност съществено отсрочване, то това не е чак толкоз учудващо, вземайки поради това, че KSP2 беше обявена едвам през август и дава обещание да даде редица нови характерности с междузвездни транспортни средства, които ще ви разрешат да пътувате оттатък звездната система на кърбълите. Освен това в новата игра, дружно с всички нови детайли, играещите ще получат опцията да строят свои лични колонии, с цел да може да са спокойни за престоя си в новозавоюваните от тях звездни територии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР