Такава е разликата между Българи и Европа. Ние сме държавата

...
Такава е разликата между Българи и Европа. Ние сме държавата
Коментари Харесай

Борисов затапи президента: И аз мога кажа, че е ортак с Черепа!

Такава е разликата сред Българи и Европа. Ние сме страната с нулева миграция, това е което договорихме с Турция. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на брифинга на НОЩ за ибстановката с ковид у нас.

"Да се вкарва президента на друга страна в един просташки спор, тъй като нашият от дълго време не е политически, е неприемливо ", разяснява той вчерашните искри сред него и президента Румен Радев.

"Затова слязох да приказвам през днешния ден. Вчера на един прелестен празник Богоявление, внезапно се приказва за ортаци. Аз мога ли да му кажа, че е съдружник с Черепа? Мога. Години несъмнено не съм го виждал, откъде-накъде? Видят ли напън и няма от какво да се хранят, те нямат хрумвания. Излизат за бюджета, излизат данните в Европа и България е с минимален дълг, постоянен фискален запас, прелестно се справихме с имунизирането, ограниченията отидоха до всеки един човек, да, някъде по-бавно, само че сменихме закон ", изясни Борисов.

В същото време излизат Standard & Poor's, Moody`s - България с минимален недостиг, лъжата незабавно се вижда. Финансовите и икономическите ограничения до всеки един човек отидоха, да при някои по-бавно, само че по тази причина сменихме закона да мине през данъчните.

С почитание Движение за права и свободи поддържа Румен Радев, а не Цецка Цачева на президентските избори. Сега споделиха, че няма да го поддържат. Но може да си трансформират мнението. Оставката ми я желаят и с Българска социалистическа партия блокират всякога кворума. Какво общо имаме ние с Движение за права и свободи? На тези избори борбата ще е ГЕРБ-ДПС, тя ще бъде безкомпромисна. Огромна част от българските мюсюлмани идват към ГЕРБ.

Не могат да ми прикачат никой. Виждам огромното предпочитание да ме уязвят, само че това, че един президент на огромна страна ме назовава другар е почитание, само че същото вършат от Сърбия, Гърция и всички на Балканите ", съобщи Борисов.

Искам да благодаря на докторите и на щаба за голямата работа, която свършиха и то в сложна конюнктура, акцентира министър председателят в умозаключение.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР