Такъв ни се падна април – дъждовен и студен на

...
Такъв ни се падна април – дъждовен и студен на
Коментари Харесай

5 елегантни стайлинг идеи с ризите, които отново носим като якета

Такъв ни се падна април – дъждовен и леден на моменти. Затова, в случай че сте побързали да приберете зимните палта или просто към този момент са ви омръзнали, ризите вид „ яке “ са добър техен сурогат, в който да се, до момента в който чакаме по-хубаво и топло време. Още през есента и зимата те бяха измежду главните трендове, тъй че евентуално имате най-малко една подръка – едноцветна, в каре или някакъв различен по-интресен принт.
               

Сега имате мотив да я извадите най-малко още няколко пъти и макар малко по-спортния си тип, тези ризи могат да се впишат и в, изключително в случай че са от по-дългите модели. Достатъчно е да се комбинират с прав или тънък панталон, поло блуза и елегантни боти. Да, и те към момента участват в дрешника ни.

Можете да си позволите и комбиниране с пола вид „ молив “, пуловер и високи ботуши, в случай че би трябвало да сте още по-изискани. За по-небрежен стайлинг слагаме дънки, губи боти и обичания си бял тишърт. Допълваме с бижута и аксесоари, които нормално си купуваме от селекциите на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР