Така зам.-председателката на парламента отговори от името на управляващата партия

...
Така зам.-председателката на парламента отговори от името на управляващата партия
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не ни пречи отсъствието на БСП, Главчев остава

Така зам.-председателката на Народното събрание отговори от името на ръководещата партия на ултиматума, който водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сложи - Българска социалистическа партия няма да взе участие в пленарните съвещания , до момента в който ръководителят на Народното събрание не подаде оставка.

От левицата обявиха, че ще влязат в залата единствено в три случая - за дебатите към желаната оставка на Главчев, за гласуването на бюджета и за разискването на вота на съмнение към кабинета, който считат да внесат.

По мотив думите на Нинова, че през останалото време алените депутати ще вървят в изборните си региони, Караянчева разяснява, че е добре да го създадат и да обяснят на гласоподавателите си изявлението на своя сътрудник проф. Иво Христов, че 80% от българите са дебили.

„ Ние ще продължим да работим и не ни тормози това, което се случи през днешния ден. Ние ще имаме кворум . Стоим твърдо зад Димитър Главчев “, акцентира Караянчева, въпреки че през днешния ден кворум беше събран едвам след третия път.

По мотив обстоятелството, че за оставка на Главчев са се подписали и депутати от Движение за права и свободи, тя съобщи, че не се учудва.

„ Те постоянно са били дружно и през днешния ден го потвърждават “, акцентира депутатката от ГЕРБ.

По думите й Българска социалистическа партия се хранят от кавги и не желаят да се чуват положителните неща, които е свършило държавното управление. Според нея социалистите са тези, които предизвикат кавги, с цел да не може да се види положителният отчет от Европа за България, и да не се чуе за добавките за пенсионерите.

„ Това е ответна реакция и чакам още доста такива. Искат да създадат по този начин, че всичко положително, което се случи за държавното управление, да не се чува, а да се чуват единствено тези кавги, от които хората се нервират и както се споделя, сменят канала на малкия екран “, разясни Караянчева.

Тя посочи, че наказването на депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев , който беше изпъден за две съвещания, е понижено - на едно.

Цветанов: Никой няма право да наскърбява министър председател

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР