Така става – отслабваш, отслабваш, ограничаваш се във всякакви лакомства,

...
Така става – отслабваш, отслабваш, ограничаваш се във всякакви лакомства,
Коментари Харесай

Открадната талията:7 модни грешки, за които да внимавате

Така става – отслабваш, отслабваш, ограничаваш се във всевъзможни лакомства, плуваш във фитнеса и след това бам, облечеш неверното нещо и всичките ти старания са напразни, а приятелите ти са също саркастично: не се ли оправи, бременна ли си?

За да предотвратим това, дано да разберем с вас какви фешън неточности могат да доведат до подобен нежелателен резултат.

Нека просто се съгласим незабавно, че в тази публикация не обсъждаме стилове, които не са предопределени да подчертаят талията, като рокля с парашут, само че дано приказваме за по-малко явни неща.

Тесни прави тениски, джъмпери, блузи и други, които приключват на ханша, нормално по-близо доникъде. Знам, че доста хора употребяват тази техника, с цел да скрият малко коремче. Но тук или няма стомах, или има талия.

За да подчертаем талията, или пъхаме облекла под панталони / дънки със междинна и висока талия, или обличаме къса горна част, изравнена с височината на дъното, или вземаме облекла от подобен жанр и материя, които ще основат полу- прилепнали, обаче, последният вид може да не работи, в случай че имате необятни бедра – облеклата по този начин или другояче ще се простират върху тях и талията ще „ изчезне “.

Дори и с подчертана талия, такава композиция от облекла ще я скрие

Набутайте ненатискаемото

Но това е просто грешката на тези, които обичат да ръководят всичко и всички, от време на време даже това, което не би трябвало. Но си коства да си напомним, че буца облекла под панталон към момента не е отслабнала никого.

Отляво се получава непотребен спомагателен размер в региона на корема

Ниска талия

Да има пердах! Хейтърите на доста ниската талия против нейните почитатели. Така че тези дънки обезобразяват фигурата или украсяват?

Всъщност, в случай че се възхищаваме на това по какъв начин звездите ходеха в сходни модели през 2000-те и по какъв начин вървят в този момент, ще видим една обща линия. Знаеш ли какво? Гол стомах!

Така че можете да видите талията.
И това не е инцидентно, тъй като по различен метод не е допустимо да се покаже съществуването на талия в подобен жанр. Всичко, което е пъхнато, ще направи формата цилиндрична. И всичко, което ще бъде износено, ще лиши смисъла на съществуването на ниска талия.

Но под ризата можете да скриете нещо

Еластична талия

Категорично съм срещу рокли и блузи с ластик на талията. В края на краищата е явно за какво се прави това: по-лесно е да ги шиете, като цяло можете да вършиме безразмерни неща, ластикът се простира съвсем до безконечност. Такъв модел в никакъв случай няма да седи съвършено на фигурата!

И да, това ще направи продукта по-евтин, тъй като това е най-простият и на ниска цена детайл!

И не е нужно да ми хвърляте фотоси на първокласни артикули с такава талия, тъй като в подмяна ще ви хвърля мръсни маратонки Gucci и торба за отпадък от няколко хиляди $ от Balenciaga. Защото луксът също е „ на ниска цена “.

Е, към всичко останало, такава талия е цялостна, спомагателни образни сантиметри на вашата “оса ”.

Такива неща не вършат фигурата изсечена!

Paperbag

Говорейки за набръчкана тъкан. За следващ път ще се скарам на стила Paperbag, който просто сполучливо остави остри трендове.

Позволете ми да ви припомня, че това са неща с доста висока талия, вълнообразна горна част от плат и същия колан от плат.

В доста редки случаи подобен жанр може да бъде комплимент, само че в множеството случаи той освен ще разшири талията ви с няколко размера, само че и ще направи петата точка безразмерна.

Ето по какъв начин размер 42 елементарно се трансформира в 46

Дълъг втори пласт

Много комплицирана история, тъй като в този момент толкоз доста обичаме удължените якета и жилетки, само че те стоят добре на фигурата, уви, в множеството случаи разкопчани, не на вятъра модниците се снимат необятно отворени даже в студено време и всички се чудите за какво

Е, в случай че сакото е малко инсталирано, това ще поправя обстановката, само че подобен номер няма да работи с жилетка. Много дами към този момент са разбрали този образен неуспех и интензивно търсят по-къси модели жилетки.

Особено казусът с изгубването на талията се изостря, в случай че имате необятни бедра. Ако не, тогава няма да е толкоз сериозно.

Няма талия, има талия

Грешен щемпел

Има вълшебен орнаменти, цветови комбинации, които основават същински образни трикове и в този момент към този момент сте „ изгубили “ няколко размера. А има неприятни магьосници, които работят тъкмо противоположното.

Например, внимавайте с продуктите с такива цветни петна на неуместно място – те могат да ви прибавят спомагателни сантиметри.
Кои други облекла ни “лишават ” от талията съгласно вас? пишете в мненията!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР