Така смята актьорът, превъплътил се в хал Дрого - Джейсън

...
Така смята актьорът, превъплътил се в хал Дрого - Джейсън
Коментари Харесай

Последният Game of Thrones ще бъде нещо велико

Така счита артистът, превъплътил се в хал Дрого - Джейсън Момоа . Пред списание Entertainment Weekly той споделя: " Това ще бъде най-великото нещо, което в миналото е предавано по малкия екран. "

Повод за думите му е визитата, което Момоа направи в Белфаст, Северна Ирландия, където текат фотосите на Game of Thrones .

 Актьор от Game of Thrones се ожени
Актьор от Game of Thrones се ожени

Този път не за майката на драконите

Пред изданието артистът показа още, че бил доста разчувствуван от опцията да се срещне още веднъж със старите си другари от първи сезон - Кит Харингтън (Джон Сноу), Рори Маккан (Хрътката) и Емилия Кларк (Денерис Таргериен).

В началото на предишния месец сътрудниците от сериала Емилия Кларк и Момоа още веднъж се бяха срещали и майката на драконите не пропусна да показа това в обществените мрежи.

When life is so good that your sun and stars is in your city...you lose your eyes and gain 5 grins (and gins) where until now they'd only been one... (*grins- there's always more gins) @prideofgypsies YOU ALWAYS MOTHER OF DRAGONS MAIN MAN #lookoutjonsnowdrogosgotyournumber #happinessishere #hawaiianhakahunkoffunshutsdownlondon

Публикация, споделена от @emilia_clarke на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

А артистът, на който Момоа се възхищава и с който желае да се запознае, е различен боец от сериала. " Винаги съм желал да се срещна с Кристофър Хивджу ", който играе неподражаемия дивак Тормунд. Най-интригуващият епизод от последния сезон за Момоа е бил " Beyond the Wall " ( " Отвъд стената " ).

 Кит Харингтън в нов сериал
Кит Харингтън в нов сериал

И какви смешки в никакъв случай да не си прави, в случай че не желае Роуз Лесли да го зареже

За жал на почитателите на Game of Thrones към момента не е ясно по кое време ще започва излъчването на последния сезон, само че най-вероятно това ще се случи през 2019 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР