Така сме направили, живеем в мир и любов. Половината мюсюлмани,

...
Така сме направили, живеем в мир и любов. Половината мюсюлмани,
Коментари Харесай

Бойко Борисов С Разтърсваща Информация За Цяла България!

" Така сме създали, живеем в мир и обич. Половината мюсюлмани, половината християни. Не ги дръжка никой ", сподели Борисов, който при последните си обществени прояви упорства самичък да ръководи джипа.

" Гърците знам, че доста обичат да идват на ски в България ", отвърна Ципрас.

" С сътрудника сме се разбрали, тунели ще вършим след изборите. Днес вършим исторически неща, струва си. Това на думи знаеш ли какъв брой години е говорено, че ще се направи диверсификация ", обърна се министър председателят към гръцкия си сътрудник, изтъквайки, че и " вицепремиерът на Азербайджан е тук ".

След това той срещна Ципрас с българския енергиен министър Теменужка Петкова.

Церемонията за старта на строителните действия стартира в 11.30 часа, на пътя преди Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа.

Двамата министър председатели ще проведат и среща на четири очи, в която ще обсъдят съдействието сред България и Гърция, както и енергийната, инфраструктурната и транспортната съгласуваност в района на Балканите.

Интерконекторът сред България и Гърция е един от предпочитаните планове за сигурност и конкурентоспособност на енергийния пазар в Европейския съюз. Той е извънредно значим и от позиция обезпечаване на диверсификация на източниците и доставките на газ за България и района на Югоизточна Европа, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Междусистемната газова връзка ще докара до действително нашарване на източниците на природен газ - посредством него ще получаваме азербайджански природен газ от Трансадриатическия газопровод, също така през интерконектора България ще може да получава доставки и през терминала на Александруполис за полутечен природен газ от Съединени американски щати, Катар, Алжир, Израел, Египет и други, се отбелязва още в известието.

Газовата връзка сред България и Гърция е с дължина 182 км, от които 150 км са на българска територия. Тя стартира от Комотини, Гърция и се свързва с българската газопреносна система на Стара Загора. Техническият потенциал е от 3 до 5 милиарда куб.м. Общата стойност на плана е 220 млн. евро.

(Очаквайте подробности)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР