Така Слави Трифонов обясни причините за разрива с партньорите си

...
Така Слави Трифонов обясни причините за разрива с партньорите си
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Попаднахме в политиката, съчетавайки се с хора, които се мислят за повече от другите

Така Слави Трифонов изясни аргументите за разрива с сътрудниците си от четворната коалиция в следващ епизод от серията изявленията, които дава на своя сътрудник и съпартиец Тошко Йорданов по 7/8 TV.

 

Като образец шоуменът уточни телефонен диалог, в който „ Кирил Петков ми сподели, че е по-добър човек от мен. Това доста ме шокира. Защо някой би споделил на различен, че е по-добър от него? Как го изчисляваме? “ 

Разговорът се отпуска в общи разсъждения за положителното и злото, лъжата и истината, след които водачът на „ ИТН “ обобщава по адрес на някогашния министър председател също с персонална подготовка:

 

„ Още тогава разбрах, че не е доста в ред “.  

Като образец за неистина пък Трифонов уточни изказванието на Кирил Петков от предизборната акция, че в телефонен диалог „ аз съм му се обадил и съм му споделил нещо за „ моя милиард “.

На мен рядко ми увисва мандибулата, само че това... “, не довършва изречението водачът на Има Такъв Народ.   

 

„ Ако си добър измамник, си доста печен политик. И аз в този момент за какво би трябвало да се върша на някакъв, какъвто не съм? Не се усещам удобно да се гледаме в очите и да се лъжем. Какво е това - подаваш си оставката и след това не си подаваш оставката? Аз мисля, че като си подадеш оставката, си подаваш оставката “, разсъждава Трифонов. 

За първи път Слави Трифонов дава своето пояснение за рекордния срив в доверието към партията му единствено за година.

 

Причините, както излиза наяве от изявлението, съгласно него нямат нищо общо с държанието на " ИТН ".

„ Много хора желаят да бъдат излъгани. Може би тъй като истината доста постоянно е неприятна, грозна, мъчителна, ръбата. Но рано или късно тя пробива. Затова, в случай че приемете красивата неистина за факт, след това доста грозно ще страдате “, приключва Слави Трифонов. 

 

В края на диалога Тошко Йорданов подхваща тематиката с „ митовете кой докара Кирил и Асен “.  „ Кирил и Асен ги докарахме ние... “, споделя Слави Трифонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР