Така ще държат човечеството в цифрово робство, твърдят конспиративните теории,

...
Така ще държат човечеството в цифрово робство, твърдят конспиративните теории,
Коментари Харесай

Милиони вярват, че Бил Гейтс е планирал появата на COVID-19, за да контролира световната здравна система

 Така ще държат човечеството в цифрово иго, настояват тайните теории, които пандемията докара до нечуван подем Мистериозен вирус изненадва планетата и за месеци я слага пред тестване, по-страшно от войните. Милиони са инфектирани, хиляди измират, няма лекуване, имунизацията се бави, стопанските системи рухват една след друга.

Според Европейската работа за външни дейности най-популярни са теориите, съгласно които коронавирусът е биологично оръжие, основано от обособени страни за да слагат останалите на колене - нормалните обвинени са Китай, Съединени американски щати или Русия. Aнкети демонстрират, че една трета от американците имат вяра в изкуствения генезис на COVID-19, а не имат вяра на СЗО, която опровергава тази теза.

Че вирусът е основан в лаборатория в Ухан, е уверен и самият президент Доналд Тръмп. Руските и китайските мистификатори пък пропагандират, че COVID-19 изобретен от американците и пренесен в Китай по време на военно-спортните игри в Ухан през септември 2019 година В морето от откровени фейкове и полуистини се открояват някои теории, които се популяризират с настойчиво неизменност.

Пандемията задейства антиваксърите. Много от тях са уверени, че зад появяването на ковид стои милиардерът Бил Гейтс, който от години финансира стратегии за всеобщо имунизиране в Африка и Южна Азия. В тайните кръгове го назовават евгенист (човек, който пробва да усъвършенства расата, като отстрани по-слабите и некачествени екземпляри).

Привържениците на теориите на заговора имат вяра, че суматохата към COVID-19 се разпалва, с цел да бъде провокирано всеобщо наложително имунизиране. Чрез имунизацията ще бъдат премахнати сред 15 и 45% от популацията на Земята, а над оживелите ще бъде открит надзор посредством вкарани с нея чипове в тялото им.

През 2015 година по време на конференция на частен американски фонд Бил Гейтс произнася тирада, на която предизвестява, че най-страшната опасност за човечеството не е нуклеарната война, а пандемия от вирус, който може да отнеме живота на десетки милиони хора.

“Заради незадоволителната подготовка на здравните системи може да настъпи зараза от нова болест, по-страшна от ебола. Може да се появи вирус, при който инфектираните да се усещат добре и да заразят други, като седнат в самолета или отидат в магазина ", споделя тогава милиардерът.

В тази тирада последователите на конспирациите виждат доказателство, че той още тогава е възнамерявал появяването на COVID-19, с цел да управлява световната здравна система.

През 2017 година в авторитетното издание “Политико " излиза публикация, която твърди, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс посредством великодушните си дарения е купила СЗО. Авторите настояват, че на процедура Гейтс е вторият след Съединени американски щати донор на организацията и по този начин е подчинил целия ѝ дневен ред, а в този момент, когато Белият дом отдръпна финансирането си, въздействието му става тотално. 

По този метод един от най-богатите хора в света е насочил голям запас към акции за имунизиране в бедните страни, като е известно, че фондацията му е обвързвана с производители на ваксини. Много тайни уеб сайтове още преди появяването на COVID-19 писаха, че основателят на “Майкрософт " има демонски проект да понижи международното население посредством имунизациите, които осакатяват децата и вършат дамите стерилни, написа “24 часа “.

Така, щом се появи COVID-19, конспиролозите незабавно насочиха вниманието си към богаташа, обвинявайки го, че желае да сътвори и продаде колкото се може повече ненужни ваксини. В същото време вирусът ще изтреби милиони “излишни " хора, а останалите ще бъдат сложени под цялостен надзор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР