Така ще бъде! Докато има балъци, ще се краде! Тази

...
Така ще бъде! Докато има балъци, ще се краде! Тази
Коментари Харесай

Измамник събра гнева на цяла България: Така ще бъде! Докато има балъци, ще крадем!

Така ще бъде! Докато има балъци, ще се краде! Тази нагла имитация пред Нова телевизия е на ало лъжец от Етрополе. Българинът по паспорт, само че живеещ в ромската махала, е безочлив и безпардонен. Заявява, че неговият “бизнес” е законен, търгувал в Румъния. Но на още един въпрос докога ще има ало измамници, той повтаря: “Докато има балъци!”.

Поредните телефонни измамници застават пред съда. Арестувани са предходната година.

В правосъдната зала упрекнатите за схемата се срещнаха очи в очи с излъганата от тях стара жена. Баба Добрина даде всичките си пари на мнимото муле. Парите към този момент са върнати на жертвата. Нейната съседка баба Веша обаче нямаше този шанс. Тя беше ограбена ден по-късно.

Кои са хората, отмъкнали парите на двете възрастни дами? По наша информация  това са Атанас Петров, по директно Калчо, Найден Димитров с прякор Копаната и Георги Василев с прякор Бодито. И тримата са от Ветово и са престъпно проявени.  В ареста обаче са единствено двама от тях. И единствено двама ще дават отговор пред съда за измамите в Етрополе.

Делото беше отсрочено поради отсъствие на юриста на Димитров. Бащата на Атанас Петров пък счита, че телефонните измами няма да спрат с ареста на сина му. И признава, че измамниците от Ветово ще не престават да се прехранват с „ ало ” обири, „ до момента в който има балъци ”.

Димитров и Петров застават пред съда още веднъж на 1 август. Те ще дават отговор пред магистратите за измамата на баба Добрина, тъй като досега не признават за измамата на баба Веша, а проверяващите не намират задоволително доказателства. А баба Веша се надява да й бъдат върнати парите, които в действителност били от абитуриентската вечер на внучката й.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР