Така се случва в сезон 4 на Игри на волята

...
Така се случва в сезон 4 на Игри на волята
Коментари Харесай

Мира от Игри на волята разкри има ли корекции

Така се случва в сезон 4 на " Игри на волята " - дамите са мощни, единни и статискитака го потвърждава - главно мъже излизат на елиминационни борби.

Така ще се случи и тази седмица след номинацията на Генчо и Георги от племето на " Непобедимите ". Решаващият глас беше на капитана Мирослава, а решението ѝ да прати Жоро на борба, стана мотив за обиди и квалификации от страна на почитателите.

" Плоскодънна стопанка ", " Червените дами са в топ 3 за най-тъпи дами в България ", " Лицемерка ", " глупава кокошка " и впрочем обиди четем по адрес на Мирослава онлайн. Един фен даже обобщава, че това бил сезонът на " кучките ", визирайки и обстановките в другите племена.

А дали ѝ пука на Мирослава от всичко това? Ами, не! Дори в противен случай. Тя към този момент се радва на близо 17 хиляди почитатели в Instagram, а от въпросите, които ѝ задават, разбираме, че хората повече се интересуват от това по какъв начин се поддържа тя, а не какви ги е правил Гената на Арената, написа VBox7.

Така да вземем за пример измежду последните отговори на въпроси пристигна и признанието, че Мирослава има силикон в бюста. Ние почтено сме сюрпризирани и бихме показали Мира за образец е на всички плеймейтки и моделки.

Мира издаде и формулата й за хубава фигура, като с изключение на на тренировките, наблягала и на хранителен режим. Тя била почитател на сезонното хранене, както и на домашно приготвената храна и зимнината. В селото на брачна половинка й да вземем за пример правели неповторима лютеница. " Трябва да се храните рационално и по малко ", поучава Мира.

Въпреки всички дразги, Мира показа, че с Генчо са в положителни връзки. Това удостовери и Генчо, който я тагна на стори с другарски коментар.

Иначе със брачна половинка й били женени от 11 години, а самата тя щяла да навърши 36 години след 15 дни. Мира не крие любовта към половинката си и написа под обща фотография на двамата в Instagram: " Любимият ми, единственият и най-хубавият мъж в света. Ти си премия за мен.Обичам те! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР