Така се случи, че партия Атака не взе властта в

...
Така се случи, че партия Атака не взе властта в
Коментари Харесай

Волен Сидеров от Парламента: Длъжни сме да подкрепим народа за нулева субсидия, а после да заслужим такава, че банкети да вдигаме

" Така се случи, че партия Атака не взе властта в България, не ръководи. Не мога да се дразня на народа си. Но през днешния ден би трябвало да отговорим на въпроса за какво жителите в България не желаят партиите да получават друго, с изключение на нула лв.. "

Така разяснява онлайн от Народното събрание намаляването на партийните дотации водачът на " Атака " Волен Сидеров. 

``
реклама

" 2012-та година сме внасяли предложение за нула лв. дотация с уточнението медийното показване на партиите да бъде гратис, както и клубове и организационна логистика, нужна за партийната активност. Това може и в този момент да се добави, само че да приемем това, което българският народ, не господин Борисов, а българският народ в лицето на 2 милиона и половина души, е изискал. Не можем да ги зачеркнем и да кажем - не, вие сте никои, вашето мнение няма значение. От там нататък да създадем по този начин, че не идващия референдум българите да кажат: Искаме 100 лв. на глас за партиите, тъй като те тикат България напред. Ако работим както би трябвало, ще стигнем напред. Да се оправим без дотации. Дали по финландска, швейцарска, американска или някаква друга система, с дарения, дано го обмисбим и за това да има диспути в обществото. Но в този момент сме длъжни да подкрепим настояването на 2 млн половина българи да няма дотации за партиите. И по-късно да заслужим такива дотации, че банкети да подвигаме. ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР