Така се получи в последните години, че което и популярно

...
Така се получи в последните години, че което и популярно
Коментари Харесай

Тото обясни защо пази сина си от хорските очи и славата

Така се получи в последните години, че което и известно лице в България да стане родител, това незабавно бива оповестявано от него, а до дни се появяват и първите фотоси на звездния правоприемник.

Виж още: Ивана просълзи щерка си с думи за ЧРД! Красавицата Теодора навърши 27 години

Не е такава обстановката с Тото от СкандаУ, който стана татко на момченце, само че новината беше добре опазена. Защо Тото е решил да държи сина си надалеч от медийното внимание? Заради силата.

Пред Star Reporter изпълнителят показа, че постоянно е вярвал в силата. А когато на бял свят се появи човек, неговата сила е чиста. Тото си е дал сметка, че в случай че каже, че има дете, доста хора ще се зарадват, само че все ще има 10 индивида, които няма да се зарадват и по този начин ще бъде опетнена силата на сина му. 

Виж още: Изумителна аналогия! Децата на Галена - нейно цялостно копие, дребният ѝ наследник стана на 3 година с чудно празненство

От друга страна пък Тото си дал сметка, че славата е като девствеността. " Един път и край ". Затова му се ще синът му самичък да реши дали желае да бъде прочут или не. Тото като татко е безапелационен, че ще му даде разнообразни гледни точки, само че няма да се меси в изборите му.

Виж още: Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се оправят с развъждането на дребната Амая?

Изпълнителят беше безапелационен, че бащинството не го е трансформирало. Единствено му се трансформирали уговорките, само че и преди се е грижил за човек, и преди е обичал човек. 

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР