Така съдебният състав заставил Богомил да плаща издръжка не само

...
Така съдебният състав заставил Богомил да плаща издръжка не само
Коментари Харесай

Драма След Развода! Антон Радичев И Семейството Му В Невъзможна Ситуация Заради Богомил Грозев

Така правосъдният състав заставил Богомил да заплаща прехрана освен на родния си наследник, само че и на доведеното си дете, което било единствено на 5 годинки, когато се събрал с дъщерята на Антон Радичев.

Голямата драма на зарязаната Кристина обаче не била издръжката, а големият заем, който преди време водещият я навил да изтеглят, само че ипотекирайки жилището на нейния баща. Идеята била с парите да построят къща в „ Бояна “, където да живеят заедно и щастливо, само че малко откакто банката изплатила на Грозев парите, той си бил шута и пристанал на друга. Въпреки молитвите на жена си и тъст си той не поискал да трансферира на свое име ипотеката на жилището на артиста, а терзанията около дълга и обтегнатите връзки с банката едвам не вкарали Радичев в болница.

Ветеранът от Сатирата към момента живеел на тръни, че във всеки един миг може да остане безприютен на улицата, тъй като банката има право да реши да погаси заема изведнъж посредством придобиване на жилището. Разводът обаче към този момент задължавал Богомил да вземе заема на свое име, само че даже това не успокоило Радичев, който изрече по едно и също време подозрения и очаквания за жилището си.

Според слуховете заемът възлизал на колосалните 100 000 евро. Според съглашението Грозев е приел да поеме и разноските по бракоразводното дело и юристите, въпреки че му се желало с жена му да си поделят разноските. Сега новинарят се чудел по какъв начин ще свързва двата края, тъй като с изключение на две деца и заем трябвало да угажда и на новата си избраница Мария, която е кинезитерапевт и има лично студио за хубост в София.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР