Така работниците асфалтирали едната лента... след което завалял сняг. Дилков

...
Така работниците асфалтирали едната лента... след което завалял сняг. Дилков
Коментари Харесай

Безумието Е Тотално! Продължават Да Асфалтират В Снега! Хората Скочиха На Бой!

Така служащите асфалтирали едната лента... след което завалял сняг.

Дилков акцентира, че е изцяло схваща, че е неприемливо да се асфалтира върху сняг, само че решил, че ръбът, който се образува на към този момент приключената лента може да аргументи произшествия. Затова и машините траяли да работят " с ясното схващане, че когато времето се усъвършенства, този в допълнение положен слой, който нулира ръба, ще го изфрезоваме и ще го поправяме ".

Инженерът беше безапелационен, че нещо такова се случва за първи път и не може да се твърди, че от компанията са разчитали на липса на надзор в неделния ден. " Тези пари няма да са за сметка на данъкоплатеца, а за сметка на компанията ", акцентира той.

Преди седмица Facebook групата " Велинградчани за Велинград " оповестиха за полагане на асфалт по време на изобилен снеговалеж в града. По този мотив в ефира на Нова телевизия ръководителят на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " инженер Светослав Глосов увери, че не съществува проблем при полагане на асфалт върху влажна повърхнина, тъй като той е с висока температура. Според него всяка една пътна лаборатория може да откри дали има проблем. " Ще бъдат направени инспекции ", добави той.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР