Така не може да се комуникира, това са български граждани.

...
Така не може да се комуникира, това са български граждани.
Коментари Харесай

Борисов за протеста на енергетиците: Арогантно поведение на управляващите не работи

Така не може да се комуникира, това са български жители. Така водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов разяснява митингите на енергетиците в страната, които не престават четвърти ден. „ Оставиха ни в петък вечерта да пазиме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна акция. В ден, в който хиляди стачкуват, в Народното събрание сме оставени сами “, сподели Борисов по адрес на ПП-ДБ в Пловдив на стадион „ Локомотив “. После добави, че „ в случай че бях министър председател, нямаше да го докараме изобщо до тук нещата “. Бяхме приели взаимни отстъпки, гладко да се извеждат централите от употреба, дотирахме и миньорите, и въглищните комплекси, сподели той.

По отношение на „ некоалиционните си сътрудници “ и изпращането на териториалните проекти в Брюксел за поетапното затваряне на енергийните комплекси, Борисов разяснява: „ не ни и канят на среща, нито министърът, нито министър председателят “.

„ Вчера гледах изявление на господин Василев, в случай че някой ги поучава да споделят с ядосана общественост по този метод, не е добре “, добави той. „ Както на зърнарите ги помолих да не влизат в София, същото бих споделил на протестиращите в този момент . Да се успокои диалогът, арогантното държание, не работи “, счита той.

„ Начинът на връзка е извънредно неверен, разговорът трябваше да продължи не при приключен факт “, сподели още Бойко Борисов във връзка с сътрудниците си от ПП-ДБ.

Борисов още веднъж заявява, че няма да поддържат повдигането на Данък добавена стойност на 20 % за ресторантьорите, както предлага финансовият министър Асен Василев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР