Така нареченото Отровно трио - проф. Велислав Минеков, адв. Николай

...
Така нареченото Отровно трио - проф. Велислав Минеков, адв. Николай
Коментари Харесай

ВНС сред исканията на протеста, готвят национална стачка

Така нареченото Отровно трио - проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и ПР експерта Арман Бабикян събират следващ митинг през днешния ден, само че и огласиха настояванията на протестиращите. Освен оставките на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, привикване на Велико национално заседание и нова Конституция, както и въвеждане на отдалечено гласоподаване - електронно и хартиено по пощата.

Ако последното не се одобри - на часа го заменяме с оставка на актуалното Народно заседание.

Новата конституция е наложително изискване, доколкото ще ни се наложи да съградим страната и демокрацията от начало и за задачата ни е потребност здрава и добра основа, ходило на което да стъпим. Задължително изискване е и оставката на основния прокурор, който се бил трансформирал в инквизитор на инакомислещите.

Въпреки че декларират, че разходките по паветата не просто разпиляват силата на протестиращите, само че и нямат потребно деяние. Отровното трио стартира подготовка и на национална стачка, като през днешния ден ще бъдат оповестени дилемите и задачите й.

Протестът за през днешния ден се привиква от 15.30 часа пред президентството.

В огласените претенции митингът приканва жителите: Осигурете метод да вземете дейно присъединяване в протестни дейности, като най-малко ще отсъствате от работа няколко дни.

Подгответе се за отпуска или различен метод да отсъствате от работа.

Помислете по какъв начин бихте могли да бъдете потребни персонално вие в реализирането на народен митинг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР