Така наречения разобличител, който съобщи за комуникациите на Тръмп с

...
Така наречения разобличител, който съобщи за комуникациите на Тръмп с
Коментари Харесай

”Разобличителят” на Тръмп сред десетимата кандидати на ”Тайм” за ”личност на годината”

Така наречения ”разобличител ”, който заяви за връзките на Тръмп с украинския президент Володимир Зеленски, също беше включен в листата с номинации на ”Тайм ” за персона на 2019 година.
Редакторите на списание " Тайм " (TIME) оповестиха в понеделник десетте претенденти, които ще се конкурират за заветното звание " Личност на 2019 година ". Първата страница на известното седмично новинарско списание е непокътната за лицето, който е оказало най-голямо въздействие върху света през последната година, съобщи БНР.

Сред претендентите, които са включени в този къс лист, попада и президента на Съединените щати Доналд Тръмп. През 2016 година точно той стана персона на годината на списание TIME, откакто стана 45-ият президент на Съединени американски щати.

Другите претенденти са ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, съоснователя на " Facebook " и изпълнителен шеф Марк Зукърбърг, капитана на американски женски националния тим по футбол Меган Рапино, китайския президент Си Дзинпин, министър-председателя на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, шведската тинейджърка-активистка Грета Тунберг, протестиращите в Хонконг и персоналния юрист на президента Тръмп - Руди Джулиани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР