Така наречените магазини за 1 лев бяха доста нашумели преди

...
Така наречените магазини за 1 лев бяха доста нашумели преди
Коментари Харесай

Не купувайте тези неща от магазините за 1 лев

Така наречените магазини за " 1 лев " бяха много нашумели преди известно време. Въпреки че оферират по-евтини и разнородни артикули на едно място, качеството остава на назад във времето, написа Reader`s Digest.

Вижте какво не трябва да купувате оттова:

Училищни такъми

Колкото и цената от 1 лев да ви наподобява атрактивна, в огромните вериги за офис консумативи може да намерите търсената стока на понижена цена, показва Брент Шелтън, специалист по онлайн извършването на покупки пред fatwellet.com.

Ножове

Качеството е изключително значимо, когато става дума за кухненски ножове, а в евтините магазини те са всичко останало, само че не и качествени. Продаваните там кухненски принадлежности не могат да режат добре, както ножовете на положителните марки и са захабени, което е прекомерно рисково, предизвестява, Андреа Уорч, специалист по спестявания.

 Снимка 392014
Източник:

Батерии

Често търговците на магазините за " 1 лев " продават стока, която е била бракувана от други продавачи. Въпреки че батериите не са употребявани, те губят от заряда си, когато стоят доста време, без да съумеят да се продадат.

Инструменти

Според специалистите има възможност евтините принадлежности да се счупят при работата с тях. Проблемът не е в счупването и в това да ги замените, а, че излагате здравето си на огромен риск, изясняват те.

Ръкохватки

Когато са купени от подобен магазин, това значи безспорно, че ще се изгорите. По думите на Уорч те не са задоволително плътни, с цел да ви предпазят от горещите съдове.

Пластмасови съдове

Кой желае лъжицата му да се разтопи, до момента в който разбърква супата? По-добре е да похарчете малко повече, защото тази категория артикули е рискова, тъй като се употребява постоянно за горещи ястия и питиета.

 Снимка 392015
Източник:

Гримове

Определено цените на гримовете в упоменатите магазини са много по-ниски, само че в случай че сте алергични или имате сензитивна кожа, изберете по-надеждни търговци.

Разклонители и зарядни устройства

Електрическите артикули, които ще откриете в магазините за " 1 лев " са с по-тънки кабели и не са способни да се оправят с електрическото натоварване, изяснява Уорч.

Продукти за коса

По-добре е да следите пониженията в по-големите вериги, в супермаркети или дрогерии, в сравнение с да купите артикули за коса от магазин за 1 лев. Освен това изборът в козметичните магазини е доста по-голям.

Козметика за грижа за кожата

В козметичните артикули, предлагани в евтините магазини, няма информация какво съдържат, период на валидност и други значими характерности за избора на подобен артикул. Ако ревизирате в аптеките и магазините за козметика, ще видите, че няма единствено скъпи артикули, а се оферират доста различни оферти.

Бебешки артикули

Всеки родител желае да обезпечи за детето си най-хубавото. Не се старайте да пестите, изключително щом става дума за бебета, поучават специалистите. Трябва да избягвате евтините магазини и да търсите по-добро качество.

 Снимка 392013
Източник:

Течни препарати

Би било неуместно да изперете няколко пъти и чак тогава да разберете, че препаратът е с изминал период на валидност. Тези препарати стават по-малко ефикасни с времето. Ако са застояли в магазина за " 1 лев ", ще ви отнеме двойно повече средства да го замените с нов, вместо да го купите от одобрен магазин.

Продукти за дамска хигиена

Като всички останали артикули за грижа за тялото, е добре да ги избирате от благонадежден магазин.

 Снимка 392016
Източник:

Играчки

Евтините играчки се чупят елементарно и не са добре направени. Ако играчките омръзват бързо на децата ви, е разбираемо, че избирате количеството пред качеството. Но, когато става въпрос за деца е добре да подбирате по-грижливо стоките.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР