Така наречената „Зелена протестърка“ Добринка Иванова от Девня навлиза в

...
Така наречената „Зелена протестърка“ Добринка Иванова от Девня навлиза в
Коментари Харесай

Зелената Добринка Иванова от Девня влиза в политиката и пристана на Мая Манолова

Така наречената „ Зелена протестърка “ Добринка Иванова от Девня навлиза в политиката и към този момент е част от „ Изправи се.БГ! Ние идваме!, написа ПИК. Тя е на 13-то място в листата на придвижването във Варненска област. Добринка Иванова е водач на локалното придвижване „ Дишай Девня “, като обича да провежда митинги и да се изявява по медиите. „ Всъщност се оказа, че прави всички акции за нахлуване в политиката и да става известна. Вече нямаме доверие в нея и в придвижването „ Дишай Девня “. Всичко е било една огромна неистина “, разясняват нейните съграждани от кв. „ Химик “, от където е тя. Хора към този момент напущат и придвижването „ Дишай Девня “. На последните им акции вървят по 5-6 индивида.

Мая Манолова развлачаше и показваше Добринка Иванова и в Народното събрание по отношение на италиянския отпадък, което се оказа една пиар акция. Но Добринка си изигра добре картите. Тя от дълго време се пробва да влезе в политиката. Още през 2017 година се въртеше към партията АБВ, която в този момент е част от коалиция с Българска социалистическа партия, изясняват нейни другари. Георги Първанов и Румен Петков не повярваха в нея. След това се въртеше към зеления октопод, партиите „ Зелено придвижване “ и „ Демократична България “, които също не я прегърнаха. При зелените всичко става въпрос за пари и власт.

Добринка Иванова от кв. "Химик ", както е известна в Девня, обича да звъни по локалните и варненските медии. Тя ги занимава с измислени проблеми, с цел да нападна общинската власт, като манипулира обществеността с "екобомби ", разясняват нейните съграждани. Тя го играе партизанка и нападна всичко в града. Но надали към този момент някой и има вяра в Девня. Борбата е за кокала.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР