Така наречената либерална идея е отживелица. Западните ни партньори признаха,

...
Така наречената либерална идея е отживелица. Западните ни партньори признаха,
Коментари Харесай

Либерализмът е отживелица, заяви Путин

" Така наречената демократична концепция е отживялост. Западните ни сътрудници признаха, че някои нейни хрумвания като мултикултурализма към този момент не са използвани. "

" Забравихме ли, че всички живеем в свят, учреден на древен полезности? Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни замилиони хора, в сравнение с тази демократична концепция, която съгласно мен към този момент в действителност престава да съществува. "

" Нямам поради, че [либералната идея] би трябвало неотложно да бъде унищожена. Тази позиция и позиция също би трябвало да се почита. Но те не могат просто да диктуват всичко на всички, както пробват да го вършат през последните десетилетия. Диктатът може да бъде видн на всички места - в медиите и в действителния живот. Стана невероятно даже да се загатват някои тематики. "
Това декларира съветският президент Владимир Путин в обстойно изявление за " Файненшъл таймс ", оповестено малко преди присъединяване му на срещата на водачите на Г-20 в Осака.

По-голямата част от диалога в Кремъл е по съответни тематики като мнението му за Доналд Тръмп, съветската интервенция в Сирия, казусът със Северна Корея или нападението с " Новичок " във Англия. Но в края диалогът стига до мнението на Путин за демократичните хрумвания и отговорите му постоянно звучат като взети непосредствено от пропагандните канали на Москва. Той лимитира рецензиите си към либерализма само до три тези: пуснаха имигрантите и нищо не вършат по този въпрос; настояват, че децата могат да играят 5-6 " джендър функции " ; не трябва да се разрешава това за засенчва културата, традициите и обичайните фамилни полезности на милиони хора, съставляващи ядрото на популацията.

 Либерализмът е отживялост, съобщи Путин

Според него Ангела Меркел е позволила " съществена неточност ", когато става дума за стотици хиляди имигранти насочили се към Европа, до момента в който Доналд Тръмп най-малко прави нещо по границата с Мексико, до момента в който " либералите споделят нищо да не се прави, че всичко си е наред и не трябва да се трансформира, седят си в лъскавите офиси, до момента в който тези, които всеки ден са изправени пред проблеми в Тексас или Флорида не са щастливи. Същото се случва и в Европа ".

" Мигрантите могат да убиват, грабят и изнасилват безнаказано, тъй като трябвалоправата им на мигранти да бъдат предпазени ", продължава Путин. Какви права са това? За всяко закононарушение би трябвало да има наказване Така че демократичната концепция стана отживялост. Тя влезе в спор с ползите на голямо болшинство от популацията. "
Освен, че не е правилно, че преди Тръмп никой нищо не е предприемал Путин не приказва за аргументите толкоз хора да бягат към богатите страни и показва, че армията му е умъртвила хиляди бойци, канели се да се върнат в Русия, само че не загатва и дума, че бяха избити половин милион и прогонени 5 милиона сирийци, в това число към Европа.

Руският президент на няколко пъти акцентира, че отговорът е " да се вземе поради ползата на личното население ". Според Путин отговорът е в поддържането на вътрешна непоклатимост във всяка страна, " тъй като в последна сметка благодейнствието на хората зависи, евентуално преди всичко, от стабилността (...) в Русия в никакъв случай не трябва да забравяме, че задачата на работата и съществуването на всяко държавно управление е да основава постоянен, естествен, безвреден и предвидим живот за народа и да работи за по-добро бъдеще ".

 Либерализмът е отживялост, съобщи Путин

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР