Така нар. , което се самоназначи да води гражданския протест

...
Така нар. , което се самоназначи да води гражданския протест
Коментари Харесай

Проф. Шаренкова: БСП е ярка опозиция от 4 години, докато други протестъри от т. нар. градска опозиция бяха министри на Борисов и негови клакьори

Така нар., което се самоназначи да води гражданския митинг против ръководството на Бойко Борисов, преди ден роди неуместния политически нонсенс: „ Всички против ГЕРБ, само че без Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ”, тъй като те били... съучастници на властта!?
Протестът първоначално сплоти силата на хора от разнообразни обществени групи, като водещи бяха младите и образовани българи, които блестящо показваха желанието да си върнат превзетата от мафията и мутрите страна. Те желаеха едно - нормалност - да работят и да отглеждат децата си в Родината! От самото начало към митинга се включи Корнелия Нинова и хиляди социалисти, които не пожелаха да го партизират – с цел да остане той цивилен и всеобщ.
 Проф. доктор Шаренкова: Подкрепям Корнелия Нинова, тъй като е свободна от зависимости за разлика от другите претенденти Проф. доктор Шаренкова: Подкрепям Корнелия Нинова, тъй като е свободна от зависимости за разлика от другите претенденти
Корнелия Нинова е доста по-свободна от някои други претенденти за ръководители на Българска социалистическа партия и тя би могла да поведе партията през парадния вход...
Та този обективен митинг, който повече от три месеца изпълваше площадите на България и огромните европейските градове, напоследък стартира леко да заглъхва.
Ето за какво „ опорната точка ” на Триото (без Българска социалистическа партия и ДПС) освен че в допълнение го обезсилва, само че тя е срещу обикновената политическа логичност и процеси. Защото Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са втората и трета политическа мощ както в сегашния парламент, по този начин в социологическите прогнози, даже и на проправителствените организации. Левицата от месеци е съвсем изравнена с ГЕРБ, а Движение за права и свободи макар сатанизирането на почетния ръководител доктор Ахмед Доган резервира обичайното си въздействие. И в този миг, когато властта е морално и политически делегитимирана, изключването на тези систематични и с европейско наличие партии, е нелогично и в действителност обслужва ГЕРБ и порочния модел на ръководство! Триото се „ ослушва ” във връзка с истината! А тя е една - Българска социалистическа партия беше първата партия, която разгласи борба със Задкулисието и систематично формулираше други възможности на ръководството на Борисов.
Изработи „ Визия за България ”, която сплоти леви хрумвания с тези на центристки, патриотични и екологични партии и организации. Отказа коалиция и постове, водеше поредна опозиционна политика, разкри големи корупционни кавги, беше парламентарен бранител на майките и хората с увреждания, на пенсионерите, на дребните производители и фермери, отбрани националните обичаи и първа се разгласи против антиконституционната джендърска Истанбулска спогодба и Пакта за миграция.
Неслучайно редица обществени политики на Българска социалистическа партия бяха заимствани от ръководещите по време на Коронавирус рецесията, с цел да се преодолеят големите обществени и районни неравенства! А през днешния ден даже шефът на МВФ Кристалина Георгиева призна, че плоският налог е нездравословен за България и стопанската система ни. Това е гласовит пестник за Сергей Станишев и политиката на ПЕС, които вкараха плоския налог през 2008 година, само че и за Борисов и неговите министри, които пазят плоския налог като свещена крава!
 Протестите: Ден 104 - Блокада на Орлов мост (ВИДЕО) Протестите: Ден 104 - Блокада на Орлов мост (ВИДЕО)
Протестиращите се събраха за следващ 104-и път на антиправителствен митинг, съобщи кореспондент на БГНЕС. Отново в триъгълника на властт...
Българска социалистическа партия е единствената политическа партия в България, която се стреми да извършва волята на своите гласоподаватели и да извърши със наличие концепцията за представителна народна власт. Това се случи с директния лидерски избор, който е реформаторски за България и съвременна европейска процедура. На конгреса си социалистите демонстрираха, че са единни зад водената от Корнелия Нинова линия – социалистическа, патриотична и утвърждаваща националните ползи в многополюсния свят.
Българска социалистическа партия е ярка съпротива от 4 години, до момента в който други протестъри от така наречен градска съпротива бяха министри на Борисов и негови клакьори. Отровното трио не може да изключи Българска социалистическа партия от процеса на смяната, колкото и това да се желае на някои по-стари или нови политически играчи. Никой няма монопол над митинга, над желанието за смяна, над борбата за независимост на словото, за господство на закона и правдивост.
Алтернатива има, само че тя не може да е единствено на думи, посредством лозунги и пърформанси. Трябват политическо водачество и позиции, дейности и стратегия (каквато през днешния ден има единствено БСП). А на изборите българският народ ще реши кому да повери ръководството на страната. Затова, в случай че желаеме да отстраним корумпираната мафиотско-мутренска власт, би трябвало всички да се обединим против ГЕРБ, но в действителност всички! Иначе Борисов ще ни ръководи безспир...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР