Така можеше да бъде спрян Георги Георгиев, наричан за кратко

...
Така можеше да бъде спрян Георги Георгиев, наричан за кратко
Коментари Харесай

Георгиев, седни! Слаб 2!

Така можеше да бъде спрян Георги Георгиев, именуван за малко Г.Г. - новоизлюпен общински консултант от партия „ Възраждане ”, чието държание през днешния ден скандализира съвещанието на комисията по благоустройство и комунални действия към общинския съвет. Но за жалост няма сходен механизъм – няма закон, който да изисква от политиците, даже и от околийска големина, да преведат своята подготвеност в сходство с отговорностите им.

Преките вреди от сходен пропуск станаха забележими през днешния ден. Първо – с неуместното предложение на Г.Г. да бъдат понижени таксите за детски градини и ясли тъкмо от комисия, която се занимава с чистотата и благоустройството. На второ място – да се понижи такса боклук, неотложно и без възражения. И трето – да се пренебрегне условието в закона, съгласно което предложенията на възродителя да са обнародвани на уеб страницата на общината 30 дни, преди да влязат в дневния ред на комисията.

И в случай че това е непросветеност, обяснима за прохождащи в политиката или за озовали се от дивана в хола право във властта, където би трябвало да вземат виновни решения, то грубият звук на Г.Г., граничещ с хулигански, не може да бъде подминат с безразличие. Не инцидентно след серия забележки от общински съветници последва и последно предизвестие от ръководителя на комисията по БКД. Че Г.Г. ще бъде изпъден от залата, в случай че продължава да се държи като на футболен стадион.

Напразно. Няма мощ, която да компенсира пропуските Г.Г. от първите седем години. А когато имаме работа с умишлен опит за илюзия на обществото, че хулиганството е значима мощ в политиката на Варна, единствените губещи са самите варненци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР