Така, както са заложени параметрите в сегашния План за възстановяване

...
Така, както са заложени параметрите в сегашния План за възстановяване
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Ще внесем електроенергийна стратегия


Така, както са заложени параметрите в настоящия План за възобновяване и резистентност, не е добре за нас. Знаете, че държавното управление, управлявало до 2 август предходната година, бе приело ангажимент в ПВУ за понижаване на въглеродните излъчвания с 40%, което значеше, въпреки да не бе записано в Плана, затваряне на съответни електроенергийни мощности, които работят с въглища – Топлоелектрическа централа „ Марица Изток “ 2, 3 и други. Това ще нанесе голяма вреда върху стопанската система. Това съобщи сулжебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. пред медии в Калофер.

„ Ние сме в непрекъснат контакт с другите служби на Европейска комисия. Заложеното от предходното държавно управление в Плана можем да предоговорим, защото Плана, както в този момент е подписан, задължава България да се понижат излъчванията с 10% до края на годината,у което за нас не е задоволително “, сподели още той.

Като възможни разновидности той уточни отлагане във времето, преразгледан, друга насочна година за сравняване на въглеродните излъчвания. Той не можа да даде информация за времевия небосвод за това.

„ Ще внесем електроенергийна тактика, която да покаже развиването на електроенергийния бранш в околните няколко години в преспектива. Залагане на нови нуклеарни благоприятни условия се плануват. Независимо от това, че сме служебно държавно управление, действаме със стратегически метод. Мислим за електоренергийната сигурност на България и целия район “, добави той.

Той се изрече във връзка случая с ескортирането на мигранти край Пловдив от чиновник на Министерство на вътрешните работи: „ Не бих коментирал самостоятелните подбуди на чиновник на Министерство на вътрешните работи да се занимава с една незаконна, наказуема активност. Тече следствие. Това е самостоятелен случай. “

На въпрос дали има връзка с Христо Грозев, Донев съобщи: „ Този случай закупи огромна известност. Както споделих, българското държавно управление и службите, преди да стане известна тематиката с Грозев, поддържаха връзка с него. Създадени бяха условия той да се прибере в дома си във Виена, с цел да се подсигурява сигурността му. “

„ Знам за казуса с неналичието на медикаментите, подхващат се ограничения да се компенсира дефицита “, сподели още той.

„ Виждате, че Народно събрание се занимава с всичко останало, само че не и със законотворческа активност. Всички законопроекти по ПВУ са импортирани, само че не съм оптимист, че ще се одобряват повече от 2-3 от тях. Ние си свършихме работата. Те отлежават от октомври месец. Ангажиран съм с доклада на служебното държавно управление за активността му, това за мен е по-важното, в сравнение с дали ще бъде формирано ново държавно управление. Подходът на акад. Денков за разговор с партиите беше добър ход, да забележим на следващия ден декларацията, която ще предложат за гласоподаване в Народно събрание, дали ще има нужното болшинство и зависи към този момент от резултатите от гласуването ще имаме ясна оценка дали вторият мандат ще бъде сполучлив “, разяснява той възможностите „ “ за сформиране на държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР