„Така, както ме гледате, нося 167 различни химикала върху себе

...
„Така, както ме гледате, нося 167 различни химикала върху себе
Коментари Харесай

ДА! The Book e книжно бистро

„ Така, както ме гледате, нося 167 разнообразни химикала върху себе си, върху своята кожа и коса”, съобщи на представянето на своята нова книга Код Червено: Ботокс някогашният народен представител Юлияна Дончева.

Пред звезди като двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева и поизчедналата от светския живот, до момента в който мъжът й е във Фермата Аня Пенчева, хубавицата описа и още шокиращи данни за промишлеността за разкрасяване, за които тя предизвестява във второто си произведение.

В предишното тя се беше спряла на здравословното и нездравословното хранене. Сред първите й читатели, спазила аления код, само че по коса, беше до наскоро зам.-председателят на Комисията за финансов контрол Ралица Агайн.

Тази пъстра компания, в която участваха също някогашният Горан и актуалният брачен партньор на Дончева Стъки, се наслаждения на ситуацията на новото бистро The Book на напрегнатото кюше сред ул. Раковски и бул. Левски, където преди този момент имаше клон банката на Цветелина Бориславова.

Идеята за книжния център с бар и ядене е на някогашния началник на недалечното от тази невралгична точка НДК Мирослав Боршош, чието око си проличава и по дизайна, и по подбора на личния състав. Ако забелязахме проблем, той е с паркирането.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР