Така и Натали Трифонова се похвали с чисто нов мерцедес.

...
Така и Натали Трифонова се похвали с чисто нов мерцедес.
Коментари Харесай

Натали Трифонова кифлее с луксозен мерцедес

Така и Натали Трифонова се похвали с чисто нов мерцедес. И както прилича на манекенската ѝ фигура, го показа съвсем като на подиума. Любопитен е и коментарът към видеото, в който споделя, че Дядо Коледа просто е сложил под елхата ѝ първокласното возило.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Доколко в действителност синоптичката е получила подарък или просто популяризира продукта, е друга тематика. Предвид напъните на родните ни известни персони да се изхранват от реклама на знайни и незнайни артикули, нищо чудно просто да се е уредила с следващ ангажимент. Мненията на почитателите ѝ в Инстаграм бяха спорни. За някои такава кола би трябвало да се има точно от жена като Натали. Други сметнаха, че не е изключително културно да се хвалиш с автомобил, щом можеш да се изфукаш с помощта си за някое болно детенце.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Полярните отзиви обаче никак не затормозяват Трифонова. На видеото тя безспорнно се радва на чисто новата кола и настойчиво подминава въпросите кой е този великодушен Дядо Коледа. Синоптичката провокира вниманието още с появяването си в телевизионния ефир. Визията ѝ направи усещане на любопитните и несъмнено я свърза с редица злословия по неин адрес – като се стартира от мъжете и се стигне до колите.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР