Така един от най-кръшливите ни родни футболисти успя да заведе

...
Така един от най-кръшливите ни родни футболисти успя да заведе
Коментари Харесай

Прелюбодеецът Благой Георгиев прави метани в Рилския манастир с новата си

Така един от най-кръшливите ни родни футболисти съумя да заведе прясната си жена в Рилския манастир.

Напук на християнското войнство, което го атакува поради похотливостта му, той се изтипоса пред всички точно от светата обител. Безспорно фотографията е прелестна, по-прекрасни са обаче мненията, които провокира. В случая Благой Георгиев би трябвало да се покрие някъде, тъй като почитателите му тотално го смазаха от гаври.

Върл “почитател ” на най-белите зъби в нашия футбол трагично афишира, че не има вяра в Господ точно поради такива като Джизъса и неговата жена. Според него сходни люде непроменяемо ще лумнат в пламъци пред църквата, пред която се кипрят. Десетте божи заповеди, които Благой Георгиев би трябвало да следва, пък по никакъв начин не се вписват в метода му на живот. На процедура от едвам 10 закона той съблюдава единствено 0.

Така пресните младоженци си навлякоха гнева на интернет аудиторията. Разбира се, отпред с Джизъса, който години наред не стопира да краси тялото си с кръстове. Е, животът му опровергава всички правила, които претендира, че следва. Завоеванията му измежду женския пол не са една и две дами, а всяка последваща връзка приключва все по-драматично. Да се надяваме, че най-малко за Поли няма да има съществени последици!







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР