Така дъщерята на Антон Радичев ще може отново да приеме

...
Така дъщерята на Антон Радичев ще може отново да приеме
Коментари Харесай

Богомил Грозев се разведе за 30 минути


Така дъщерята на Антон Радичев ще може още веднъж да одобри бащината си фамилия. Големият въпрос обаче е жилището на комика. Както „ Телеграф “ писа – Антон Радичев е заложил жилището си, с цел да изтегли шурей му заем. Междувременно Богомил взема решение да се разведе с Кристина и не желае да трансферира на свое име ипотеката на жилището. Това доста тормози комика, който се оказва, че в един миг може да остане без жилище, в случай че банката реши да погаси заема посредством взимане на жилището.

Разводът през вчерашния ден дава опция на журналиста да вземе на свое име заема. Пред „ Телеграф “ Радичев се зарадва от развоя на нещата, само че изрече по едно и също време подозрения и очаквания за жилището. Според трудове в пресата, заемът е 100 000 евро.

Според съглашението Грозев е приел да поеме разноските по делото и юристите, въпреки че му се желало с жена му да си поделят разноските. Обещал е, че ще заплаща прехрана на двете им деца, които имат с Кристина, едно от които е от първия брак на Кристина, само че той го е гледал от 5-годишно.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР