Така дългоочакваното лято вече е тук и със сигурност нямате

...
Така дългоочакваното лято вече е тук и със сигурност нямате
Коментари Харесай

Какво ви е подготвила съдбата в сферата на любовта според зодията ?

Така дълго чаканото лято към този момент е тук и сигурно нямате самообладание да разберете какво ви е подготвило то.

Емоции, погледи, флиртове или същинска обич? Звездите към този момент знаят. Ето какво ви е подготвила ориста в областта на любовта съгласно зодията:

Овен 

Не кръв, а същинска обич ще тече във вените ви. Лятото е страховит сезон да се запознаете с нови хора, а това лято ще бъде съдбоносно за вас. Ако пък сте във връзка, обръщайте внимание на индивида до вас.              

A post shared by (@couple) on Jun 4, 2019 at 12:30am PDT

Телец

Може би имате чувството, че вашият сътрудник се отдалечава от вас, само че умерено! Това е единствено чувство. Към средата на сезона ще се преоткриете. Ако нямате човек до себе си, може би е редно да изчакате до есента, с цел да потърсите подобен.              

A post shared by (@couple) on Jun 5, 2019 at 1:00am PDT

Близнаци

За свободните измежду вас сезонът ще бъде спокоен, само че това не значи, че няма да откриете вашия човек. Трябва да си дадете сметка какво тъкмо желаете от живота. За тези, които са обвързани, сезонът ще увеличи градусите на пристрастеност и ще прекарате чудни летни дни с обичания човек.              

A post shared by (@couple) on Jun 5, 2019 at 5:00am PDT

Рак

Раци, не очаквайте от сезона прекалено много. Партньорът ви ще се опита да задоволи желанията ви, само че в последна сметка щастието не е единствено в спалнята. За необвързаните - оставете се на течението!              

A post shared by (@couple) on Jun 8, 2019 at 6:30am PDT

Лъв

Сезонът може би стартира мъчно, само че годината в любовен проект ще е страхотна. Независимо дали сте обвързани или не. 
               

A post shared by (@couple) on Jun 9, 2019 at 6:00am PDT

Дева

Ако стартирате лятото като свободни, то е несъмнено, че няма да го завършите по този начин. И тук приказваме за същинска обич от пръв взор. Страстна, мощна, прочувствена... За обвързаните Деви лятото ще донесе нов стадий във връзката.
               

A post shared by (@couple) on Jun 11, 2019 at 12:32am PDT

Везни

Лятото не стартира добре за вас и вие знаете това. Обвързаните представители на зодията ще имат много разногласия с обичания човек. Но изчакайте доникъде на август, тогава нещата ще потръгнат. 
               

A post shared by (@couple) on Jun 10, 2019 at 3:39am PDT

Скорпион

Може би ще се чудите дали имате към момента нещо общо с оня човек, който наричате обичан. Но истината е, че гледате в разнообразни направления към този момент. За необвързаните скорпиони сезонът е подобаващ за нови другарства, само че не и връзки.              

A post shared by (@couple) on May 28, 2019 at 6:30am PDT

Стрелец

Стрелци, вие сигурно търсите запаметяващи се моменти този сезон, само че няма да ги получите във връзката си. Напрежението посред ви ще направи и най-слънчевият летен ден тъмен. Въпреки това през август ще имате мотиви за усмивки.
               

A post shared by (@couple) on Jun 11, 2019 at 3:30am PDT

Козирог

Необвързаните представители на зодията би трябвало да се оглеждат по време на почивката, тъй като там на плажа ще ги чака Купидон. Това се отнася и за обвързаните, които ще са изправени пред алтернатива - да изневерят или не?              

A post shared by (@couple) on Jun 12, 2019 at 1:30am PDT

Водолей

Необвързаните водолеи да внимават по кого хлътват и дали той има същите стремежи за дълготрайна връзка като тях. За обвързаните представители на зодията предстоят слънчеви моменти във всеки аспект. Ще се чувствате добре и ще ви проличава.
               

A post shared by (@couple) on Jun 12, 2019 at 5:30am PDT

Риби 

Добри вести за необвързаните Риби: вибрациите, които изпращате на вселената, ще ви отвърнат с нещо изкушаващо. За обвързаните обаче нещата не стоят по този начин - сътрудникът ви ще усили дистанцията посред ви. Трябва да поговорите съществено.              

A post shared by (@couple) on Jun 13, 2019 at 6:30am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР