Така дългоочакваната електроника за новия мотоциклет на Мартин Чой BMW

...
Така дългоочакваната електроника за новия мотоциклет на Мартин Чой BMW
Коментари Харесай

Екипът на Чой разкри причината за грешката на пилота на Серес

Така дълго чаканата електроника за новия мотоциклет на Мартин Чой BMW S1000RR не дойде за надпреварата на " Серес " и екипът на 24-кратния първенец трябваше да импровизира с аварийния вид на Yamaha. Това бе единственият късмет за присъединяване на Чой. В първото съревнование от кръга на Източноевропейския шампионат в събота Чой финишира втори поради незадоволително сцепление на мотора му и положителното движение на Ангел Караньотов, който се качи на най-високото ходило на почетната стълбичка.

" Събота вечерта променихме настройките на мотора с концепцията да подобрим скоростта на излизането от завоите, където губихме. В неделя на утринната подготовка се видя, че сме работили в вярна посока ", разясниха от щаба на Мартин, само че едвам 5 обиколки след старта на второто съревнование очакванията им се изпариха. Заради загуба на централизация, породена от течност в региона на екрана, предното стъкло и каската, Мартин Чой изпусна точката на прекъсване в първия завой и излезе от пистата. Все отново първенецът се върна бързо на пистата, стигна до четвъртото място и по този начин съкрати дистанцията до краткотрайните водачи.

" Надяваме се бързо да преодолеем неприятния старт на сезона, и да мислим положително. Изоставаме в класирането, като от тук нататък работим единствено в посоката да пуснем в употреба новото BMW. Надяваме се това да стане още за идващия кръг от шампионата в Румъния в края на май ", разясниха от тима на Мартин и допълниха, че след приемането на електрониката ще имат още много работа в образования и проби, само че ще дадат всичко от себе си за още по-оспорвани стартове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР