Така че го намирам за тъжно като всичко друго, не

...
Така че го намирам за тъжно като всичко друго, не
Коментари Харесай

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ НОВИНИ Брендън Роджърс отказва да се извини и обвинява „обществото“, че „се опитва да намери нещо обидно“ на фона на реакцията на коментара му „динозавър“ „добро момиче“, докато разкрива своите „добри“ разговори с интервюиращия на BBC Джейн Л

" Така че го намирам за тъжно като всичко друго, не съм подобен вид човек, не е значимо кой съм или по какъв начин съм построен. Но за жалост за обществото в този момент, хората просто търсят и се пробват да намерят способи по някакъв метод да ви смъкват, в случай че могат, и това не е хубаво.

Във вторник самата Люис също наруши мълчанието си, като сподели: „ Очевидно изявлението в неделя се трансформира в тематика за диалози. Не имам вяра, че Брендън Роджърс е имал поради каквото и да било закононарушение - и от моя страна не е било подхванато такова.

Брендън Роджърс (вляво) беше упрекнат в неналожителен сексизъм, откакто сподели „ положително момиче “ на репортерката на BBC Джейн Луис след сбит диалог след успеха на Селтик над Мадъруел 

51-годишният Роджърс добави още веднъж, че не счита, че е отговорен и не се обърна непосредствено към забележката „ положително момиче “.

" Очевидно тъжно за мен,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР