Така че честит вторник на всички. Тази вечер нека се

...
Така че честит вторник на всички. Тази вечер нека се
Коментари Харесай

ГРЕГ ГУТФЕЛД: Нашето здраве сега е следващата цел за основана на идентичността идеология

Така че цветущ вторник на всички. Тази вечер дано се върнем обратно във времето, чак до лятото на 2023 година Тогава мистериозната фигура, известна като президента Байдън, сътвори първата по рода си Служба по изменение на климата и правдивост в опазването на здравето, нова администрация надълбоко в Министерството на здравеопазването и Човешки услуги.

Е, най-малко опазването на здравето и човешките услуги са дружно, само че изменението на климата и равнопоставеността в опазването на здравето също могат да бъдат службата на мозъка и Джой Бехар. Защо да повдигаме това в този момент? Е, Службата по изменение на климата и правдивост в опазването на здравето, или OCCHE, римува се с Fauci, желае да ви се скара. А основният укорител е американският помощник-секретар по опазването на здравето адмирал Рейчъл Левин. Разгледайте.

АДМИРАЛ РЕЙЧЪЛ ЛЕВАЙН: Здравейте, аз съм адмирал Рейчъл Левин. Този месец на чернокожата история имам удоволствието да си партнирам с OMH за възстановяване на здравето ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР