Тъжните сцени, които наблюдаваме с млади момчета, призовани на фронта,

...
Тъжните сцени, които наблюдаваме с млади момчета, призовани на фронта,
Коментари Харесай

Корнелия продаваше оръжия, а сега прави на гълъб на мира: Мая

" Тъжните подиуми, които следим с млади момчета, призовани на фронта, на следващия ден може да случат и с нашите синове ", сигнализира в ефира на Nova водачът на Изправи се БГ Мая Манолова. Тя дефинира ескалацията на войната в Украйна, като разломен миг в дните до изборите. Тя прикани гласоподавателите да спрат партиите, които са подготвени да въвлекат България във война.

Манолова акцентира, че Изправи се България стоят изрично зад мира и преустановяване на огъня и за осъществяване на мирни договаряния.
" Преди избори сме очевидци по какъв начин тези, които продаваха оръжие, се трансформират в гълъби на мира – няма по какъв начин до през вчерашния ден да си въоръжавал едната страна в спора и в този момент да твърдиш, че подкрепяш мира ", разяснява Манолова дейностите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Въвличането във война бе наказано, както като политически и стопански акт, то по този начин и с апелите за война до надвит край. ”Това надъхано военно говорене е извънредно рисково ", добави тя и акцентира, че " Европа се намира на ръба на злополука ” и последствията биха били необратими.

По думите на Манолова са нужни целенасочени старания за водене на договаряния сред Украйна и Руси. Тя добави, че откакто двете страни можаха да се схванат за зърното, откакто се схващат за преноса на съветски газ за Европа, то са нужни старания за осъществяване на такива договаряния.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР