Тъжни празници е изкарал Венелин Петков, издават запознати. Той се

...
Тъжни празници е изкарал Венелин Петков, издават запознати. Той се
Коментари Харесай

Венелин Петков остана сам като куче по празниците

Тъжни празници е изкарал Венелин Петков, издават осведомени. Той се раздели с майката на децата си – спортната водеща Николета Маданска, преди няколко месеца. Синовете им Йоан и Михаил са били с нея на Коледа и Нова година, а някогашният началник на Би Ти Ви новините е останал самичък като куче в просторния си дом в Бистрица.
Че публицистите са били разграничени по празниците, стана ясно и от интензивността им в обществената мрежа. Блондинката разгласява коледна фотография със синовете си и означи, че се намира в Лозен, където е и къщата на родителите й. След разлъката с Петков тя се изнесе там с целия си багаж. Хубавицата се надявала Венелин да премисли държанието си, да й се извини и да се съберат, само че към този момент не се очертавало това да се случи.

Хора от обкръжението на някогашните влюбени настояват, че те са се изпокарали грозно скоро след раждането на дребния им наследник Михаил. Новинарката не приказва обществено за персоналния си живот, само че пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката не е невярност, а е тежкият темперамент на Венелин, който бил извънредно тесногръд и избухвал за най-малкото нещо.

Петков бе отхвърлен от поста шеф на Би Ти Ви новините в края на 2020 година Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не взел участие интензивно и в грижите за синовете си. Николета едвам се оправяла с две подбудени деца на възраст под 2 години. Изморена от непрекъснатото мрънкане на мъжа си, русокоската взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.

Докато работеше в Би Ти Ви, Венелин бе прочут измежду сътрудниците си с ужасния си темперамент. Той нееднократно си разрешавал да наскърбява и унижава обществено подчинените си, а крясъците му били всекидневие. В нюзрума на медията благославят деня, в който си е тръгнал, тъй като с новия началник Антон Хекимян работата била надалеч по-лека.

За страдание, Петков почнал да изкарва яда от професионалния си неуспех върху Николета. Финансовото му състояние също се усложнило. От година и половина някогашният шеф на Би Ти Ви новините е преподавател на деца от първи до пети клас в столично частно учебно заведение, а заплатата му не е кой знае какъв брой висока. Той преподава „ Глобални вероятности ” напълно на британски език.

Заплащането на Венелин в частното школо въобще не покривала разноските, които можел да си разреши като началник в Би Ти Ви. Това в допълнение влошило връзките му с Николета. През последните години те няколко пъти били пред разлъка, само че когато тя забременяла с първородния им наследник Йоан, краткотрайно изгладили разликите си. След появяването на дребния Михаил обаче чашата преляла и Маданска си събрала багажа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР