Тъжна съм , криво ми е и в същото време

...
Тъжна съм , криво ми е и в същото време
Коментари Харесай

Обляна В Сълзи Известната Певица Съобщи Страшната Вест Преди 2 Мин! Едва Издума: Слави Трифонов Е

" Тъжна съм, погрешно ми е и в това време не желая да допускам, че предаването, в което заблестя моята звезда на певица, слиза от екрана след цели 19 години.



19 години и милиони мигове на обич, благополучие, музика, истини, сълзи, отчаяние, родолюбие, срещи, победи и доста, доста смях. Предаване - легенда, основано от най огромния за мен в историята на шоубизнеса в България шоумен, музикант, артист, артист, водещ, водещ,но на първо място огромен човек - Слави Трифонов.

Благодаря ви от сърце, господин Трифонов, за това, че повярвахте в мен, че ми дадохте късмет и отворихте вратата на огромната сцена за мен. Благодаря за това, че нося името Роксана, с което вие ме кръстихте и с което към този момент осем години създавам и строя сполучливо своята кариера. Благодаря за всичко това, на което ме научухте и в " Стани поп фолк звезда " и в " Гласът на България ", а то е скъпо. Едно от най значимите неща, които научих е да имам вяра в себе си и в това време да внимавам какъв брой съм си повярвала, в случай че желая след време да остана, да остане моята музика в сърцата на хората, даже когато мен към този момент ме няма.

Благодаря на вас прелестен Ку-ку бенд и на целия екип на шоуто за постоянно топлото и особено отношение към мен.Благодаря, че съм една дребна част от историята на едно огромно предаване ", сподели Роксана във връзка прекъсването на " Шоуто на Слави ".

Тя взе участие в два музикални плана, продуцирани от Трифонов, който в никакъв случай не е крил благосклонността си към нея, написа Блиц. Певицата си спомни за срещите с него и показа в обществената мрежа фотоси с Трифонов, а пред околните си не спряла да плаче като дете
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР