Тъжен ден за Майорка. Моите искрени съболезнования към близките на

...
Тъжен ден за Майорка. Моите искрени съболезнования към близките на
Коментари Харесай

Рафаел Надал показа, че е преди всичко човек

" Тъжен ден за Майорка. Моите откровени съболезнования към околните на починалите след наводненията ", показа Надал.

Световният №1 в тениса Рафаел Надал се включи интензивно в интервенциите по разчистване в Майорка след опустошителните наводнения засегнали остров Майорка.Той застана един до друг с доброволците, които почистват острова от насъбраната тиня.

Надал сега не взе участие в шампионата " Мастърс " 1000 в Шанхай и се приготвя на родния остров. Той не се поколеба да обуе ботуши и да се захване за здрава работа. Неговият треньорски щаб също взе ефективно присъединяване.

Тенис академията на Рафаел Надал отвори порти с цел да одобри потърпевши и останали без дом. В хотелската част на комплекса са настанени засегнатите.

 Снимка 383054
Източник:

Рафаел Надал е най-хубавият тенисист в света сега. Доказва го първото му място в международната класация. Друго обаче го прави един от най-хубавите хора в света.

Победителят в 17 от шампионатите на Големия шлем, се включи в интервенциите по почистването на Майорка след опустошителните наводнения. Островът, на който Надал е роден, бе обиден от проливни дъждове. 10 са починалите след естественото злополучие.

Известният със своята невзискателност тенисист не пожела да бъде сниман, само че някои публицисти съумяха да го издебнат.

 Снимка 383052
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР