Тъжен, да не кажа трагичен ден за българската икономика и

...
Тъжен, да не кажа трагичен ден за българската икономика и
Коментари Харесай

Валери Симеонов за Пирин: Искате наистина да отида и да скоча от моста ли?

" Тъжен, да не кажа драматичен ден за българската стопанска система и туризъм. Това е ". Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява в коридорите на Народното събрание окончателното решение на Върховен административен съд за Пирин. " Имам подозрения, че е оказан напън, единствено това ще кажа ", добави той.
Загрижени да не бърза да търси релса, от Actualno.com попитахме някогашния вицепремиер какво ще предприемете след заканата си, че в случай че правосъдното решение за Пирин не е в интерес на страната, ще скочи от моста в Бургас? Симеонов обаче изпреварващо отвърна с въпроса: " Искате да отида и да скоча от моста ли? ". На уточнението, че желаеме да каже по какъв начин ще излезете от обстановката, Симеонов съобщи: " Нищо не може да се предприеме. Това е дефинитивно решение към този момент ", имайки поради решението на Върховен административен съд.
За желанията му в персонален проект сподели: " Дайте ми време да помисля. Не съм робот-всезнайко. Като се срещна с решението, ще мисля какво да върша ".
Припомняме, че Симеонов съобщи следното, откакто на първа инстанция решението за смяна на Плана за ръководство на парк " Пирин " беше спряно: " Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР