Taiwan Excellence проведе международна пресконференция на глобалното благотворително събитие от

...
Taiwan Excellence проведе международна пресконференция на глобалното благотворително събитие от
Коментари Харесай

Вашите идеи - Тайванските добродетели ще ви помогнат да ги превърнете в реалност!

Taiwan Excellence организира интернационална конференция на световното благотворително събитие от акцията „ Споделянето е грижовно ". Дейността му ще започва публично на 1 септември! Хората по целия свят са добре пристигнали да покажат своята креативност и досетливост и интензивно да излязат с оферти, с цел да трансфорат добротата в действителност!

„ Споделянето е грижовно, Тайвански добродетели “ е първото световно многогодишно огромно благотворително събитие, проведено от TAITRA. Темите на това събитие ще бъдат „ Социална угриженост “ и „ Опазване на околната среда “, комбинирани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG). Целта е да се привлекат жители в международен мащаб, с цел да излязат с креативен начинания, употребяващи артикули и услуги на Taiwan Excellence, да оферират новаторски решения и да ги ползват в родните си страни, с цел да подкрепят съответно локалната среда и обществото.

Това в допълнение ще покаже какъв брой огромно значение имат тайванските предприятия и Taiwan Excellence за екологичната резистентност и обществената отговорност, както и ще покаже тяхното интензивно отношение към присъединяване.

Възможностите на обещано лице могат да бъдат лимитирани, само че като взе участие в това предложение, Taiwan Excellence ще ви помогне да реализирате фантазиите си.

Taiwan Excellence ще избере трите най-хубави от всички международни оферти. Тези, които създадат такова предложение, ще получат бонус от по 10 000 щатски $ и стипендия за осъществяване от 150 000 $, с цел да бъдат положителните хрумвания изцяло приключени!
 Вашите хрумвания -

Известната шведска активистка Грета Тунберг, която от дребна се занимава с изменението на климата, съумя да израстне и популяризира първата си елементарна концепция от конкурс за есета в локални вестници. Тъй като голям брой хора в международен мащаб възприемат нейните идеали, светът стартира да се сблъсква челно с въпроса за изменението на климата.

Друг образец е госпожа Чен Шу-чу от Тайтунг, Тайван. Тя обезпечи публично богатство, без да желае самопризнание, като взе приходите от продажбата на зеленчуци, с цел да помогне за построяването на учебни заведения и библиотеки, като по този метод улесни незабавното облекчение за нейната общественост. Общата им философия е да създадат всичко допустимо, с цел да трансформират обществото и да създадат света едно по-добро място. Вярваме, че във всяко кътче на планетата има хора, които се грижат за общественото богатство тъкмо като тях!

Това събитие беше спонсорирано от 29 предприятия в Taiwan Excellence през късия интервал на набиране на средства. Участващите бизнеси включват доста известни регистрирани компании в Тайван, до момента в който доста от тях са единствено дребни и междинни предприятия, участващи в области като здравна помощ, интелигентни машини, метали, превоз, осведомителни и информационни технологии, както и спортно и домакинско съоръжение. Ясно е, че тайванските компании натъртват и се ангажират с ESG и въодушевено са спонсорирали това събитие.

Пресконференцията предложения господин Рамон, настоятел на борда на SM Foundation (SMFI). SMFI е подразделението за корпоративна обществена отговорност на SM Investments Corporation, водеща филипинска компания, която влага във водещи на пазара бизнеси в търговията на дребно, банкиране и благосъстоятелност. На събитието участва и господин Oнно, индонезийски учебен човеколюбец, който взе участие посредством видео връзка и показа своите визии по отношение на дълготрайния ангажимент за действия в региона на публичното богатство, както и изрази поддръжката си за благотворителните цели на самодейността.
 Вашите хрумвания -

В допълнение, министърът без портфолио Танг Фън (Одри Танг), представители на доста страни с дипломатически връзки с Тайван (като Науру, Есватини и др.), организации за публично богатство и интернет звезди от Виетнам, Хондурас, Индия, Южна Корея и други страни, всички показаха поддръжка и единодушие с концепцията зад тази активност посредством видеоклипове.

Пресконференцията беше излъчена онлайн, разпространявайки посланието до света и призовавайки хора от цялостен ​​свят да вземат участие в това значимо събитие.

" Споделянето е угриженост. " Започвайки с Тайван, дано се присъединим и да дадем опция на световен кръг на благосклонност посредством „ Една концепция, едно шерване, позволявайки на любовта да продължи постоянно “. Хората от всички среди на активност са добре пристигнали да интензивно разпространяват, споделят и да показват своите оферти. Регистрацията на офертите продължава от 1 септември до 31 октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР