Таит Чонг може и да е нов член в отбора

...
Таит Чонг може и да е нов член в отбора
Коментари Харесай

Таит Чонг пя Майкъл Джексън на ритуала по приемането му в отбора

Таит Чонг може и да е нов член в тима на Манчестър Юнайтед, само че 18-годишният гений не демонстрира признаци на терзание измежду именитите си съотборници. Младокът се причисли към Люк Шоу, Андер Ерера и Крис Смолинг на предсезонното турне в Съединени американски щати, а в сряда пя пред всички тях.

Като ново попълнение, той трябваше да се изправи самичък пред своите сътрудници и да извърши ария по собствен избор като метод за консолидиране в тима. Той се спря на “Човекът в огледалото” на краля на попа Майкъл Джексън, а Смолинг разгласява в “Инстаграм” видео с къса част от неговото осъществяване.
Tahith Chong sings Michael Jackson’s ‘Man In The Mirror’ for Manchester United initiation on US tour. [ig]#MUFC pic.twitter.com/5REFAgBgcS
— Manchester United (@MUFCScoop) July 19, 2018 Чонг не се изложи и заслужи утвърждението на съотборниците си, само че мениджърътЖозе Моруньо не го слуша изключително деликатно, кой като по време на представлението се взираше в телефона си. Той обаче се причисли към аплодисментите най-после.

Чонг изпъкна в Академията на Юнайтед последния сезон и завоюва премията за Футболист на годината. Той е доста разнороден нападател, който се движи по целия фронт на офанзивата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР