Тагарев наприказва безумни неща от САЩ, които доведоха до много

...
Тагарев наприказва безумни неща от САЩ, които доведоха до много
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов пред SafeNews: Тагарев наприказва безумни неща от САЩ

Тагарев наприказва безумни неща от Съединени американски щати, които доведоха до доста въпроси. Наистина ще идват ли непознати войски в България или няма да идват? Или просто ей по този начин подмятна приказките, като счита, че това ще мине апропо. Това съобщи пред SafeNews в коридорите на Народното събрание Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

„ Нашите народни представители са в Пловдив през днешния ден. Защото на едно потомство, когато му отнешен историята, то става навалица. Mинистър-председателят ще смени ли регионалния шеф на София, тъй като взе решение да отстрани МОЧА без нито един документ? Министър-председателят ли стои зад противозаконните дейности в България? Аз считам, че да ”, сподели още Гуцанов.

 

напомня, че депутатите взеха решение да стартират утрешния ден с чувания на министри. И двете оферти бяха направени от Българска социалистическа партия. Така точка първа за четвъртък ще е чуване на районния министър Андрей Цеков и енергийния министър Румен Радев по отношение на процеса на енергийно възобновяване на жилищния и сграден фонд. Точка втора ще е  чуване на министъра на защитата Тодор Тагарев за задачите и резултатите на работното му посещаване в Съединени американски щати. Само от Политическа партия – Демократична България не поддържаха настояването.

Отхвърлени бяха две оферти за чуване на премиера Николай Денков в петък – едното за миграционната политика на България и второто – по отношение на разширението на Шенгенското пространство и поетите от страната ни задължения.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР