Таен участник в риалитито Фермата“, който отдавна се подвизава инкогнито

...
Таен участник в риалитито Фермата“, който отдавна се подвизава инкогнито
Коментари Харесай

Крадецът на храна във „Фермата“ – заловен


Таен участник в риалитито „ Фермата “, който от дълго време се подвизава тайно в шоуто, най-сетне беше хванат. Мишката, която постоянно отмъкваше храна от кухнята, се хвана в собственоръчно направения от помака Нури капан, само че вместо да го убият и с това да завърши ежедневната му инвазия, участниците взеха решение да го пощадят, кръстиха го Стоян и се заеха да се грижат за него.

Особено въодушевен от наличието на гризача беше вокалистът на Д2 Дидо. Освен че се грижеше да го храни и пои, точно той предложи да му създадат и терариум от материалите, с които разполагат. Лесовъдката Милена не беше изключително удовлетворена от концепцията за светлото бъдеще на Стоян, защото тъкмо тя най-често падаше негова жертва. Почти при всяко свое влизане в кухнята и отваряне на шкафа с провизиите, мишлето внезапно изскачаше пред очите й и я стряскаше. Въпреки това тя се помири с обстоятелството, че той няма да бъде удавен и даже се поинтересува по кое време ще бъде кръщенето на мъника, откакто към този момент се е сдобил с име.

До кръщенето на Стоян обаче не се стигна, защото той избяга. Той избра свободата, макар добрината, с която се отнесоха стопаните му. Хитрият гризач използва първия паднал му шанс да се измъкне и да се скрие под пода на кухнята. Макар и печален, че няма да се грижи за него, Дидо въпреки всичко се зарадва, че Стоян е избрал свободата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР