Таен обожател подгони гимнастичката Цвети Найденова, научи HotArena. Едно от

...
Таен обожател подгони гимнастичката Цвети Найденова, научи HotArena. Едно от
Коментари Харесай

Таен обожател преследва гимнастичката Цвети Найденова

Таен почитател подгони гимнастичката Цвети Найденова, научи HotArena. Едно от златните девойки, спечелили бронзов орден на олимпиадата в Рио, се похвали с красиви червени рози. Цуцката, както самата тя се назовава, явно е трогната от жеста и сияе с цветето в ръка. Феновете й към този момент показват подозрение дали тя още веднъж не е влюбена.

От няколко месеца гимнастичката е без гадже и до този миг се радваше на свободата си. За последно тя бе дружно с рапъра Марсел, който е прочут с дебелашки текстове и не изключително стойностни части, а клиповете на песните му са на ръба на порното. Връзката сред него и Цвети не се харесваше на шефката на федерацията Илиана Раева. Според нея тя разваляла имиджа на ансамбъла, написа " България Днес " .

Цуцката се пенсионира като гимнастичка и думата на Раева към този момент не е закон за нея. Тя прекара цяло лято в пътешествия и почивки на морето, като главно бе в женска компания. Но по всичко наподобява, че няколко месеца след тежката си разлъка с Марсел тя е подготвена за ново предизвикателство в любовта. Както множеството си колежки от ансамбъла Цуцката си пада по неприятни момчета. Преди Марсел, прочут с " шлагерите " си " Животът е пари ", " Мангизи " и " Ташак работа ", гимнастичката ходеше с герой. В медиите тя бе свързвана и с Любомир Симеонов - Любо Чука, само че след това стана ясно, че двамата са просто другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР