Таен купон беше вдигнат за наследницата на Светлана и Християн

...
Таен купон беше вдигнат за наследницата на Светлана и Християн
Коментари Харесай

Гущерова вдигна таен купон

Таен ваучър беше вдигнат за наследницата на Светлана и Християн Гущерови Анелия-Добромира, която отпразнува своя първи рожден ден с празненство в бонбонен жанр. За да означи уместно фамилния празник, майката се е подготвяла крепко няколко седмици преди паметната дата. За обилното празненство и организацията някогашната плеймейтка се доверява напълно на организация. Светлето постоянно си икономисва нервите по сходен вид мерки.



До последно сексапилната млада майка пази в загадка детайлите към празненството. Уви, Ваня Червенкова ги издаде, преди фамилията да пусне формалната фотосесия от събитието. Купонът, на който участва каймакът на родното елит общество и Моника Валериева, се организира в тузарско заведение в столицата. Тортата, която наподобява на триетажно произведение на изкуството, е без аналог в света.



Гостите са предизвестени още на входа, че нямат право да разгласяват фотоси на рожденичката под никаква форма. Младата майка благодари на Христиан Гущеров в мрежата. Традицията повелява Светла да получи голям букет, който да снима и да означи брачна половинка си на фрагментите в мрежата.

Двойката рядко си прави фамилни портрети. Анелия-Добромира се трансформира в заварка в връзките сред татко си и супер богатия си дядо. Бебето се появи в точния миг, а Гущерова не крие, че желае още наследници.

източник:България през днешния ден

фотоси:инстаграм ваня червенкова и светлана гущерова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР