Таен дневник на Краля на поп музиката Майкъл Джексън разкрива

...
Таен дневник на Краля на поп музиката Майкъл Джексън разкрива
Коментари Харесай

Таен дневник на Майкъл Джексън разкрива страх от убийство дни преди смъртта му

Таен дневник на Краля на поп музиката Майкъл Джексън разкрива забавни и шокиращи негови планове и опасения дни преди да почине. Музикалната легенда е желал да бъде " обезсмъртен " преди гибелта си през 2009 година.

Michael Jackson's secret diary reveals the King of Pop was obsessed with being 'immortalised' and wanted to be 'the first multi-billionaire entertainer-actor-director'
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Изпълнителят на шлагера „ Били Джийн ", който умря през юни 2009 година от инфаркт, написа в тайния си дневник, че е " най-великият " и желае да бъде запомнен вечно като Чарли Чаплин и Уолт Дисни.



Откъси от книгата „ Лош: Безпрецедентно следствие на скритото към Майкъл Джексън “, получена от „ Мирър “, разкриват, че артистът - който беше едвам 50-годишен, когато умря – разкрива също проекти да печели 20 милиона $ седмично малко преди да почине.

Той е считал да прави концерти с „ Цирк дю Солей “, да подпише комерсиална договорка с „ Найк “, както и да взе участие в холивудски филми и да провежда концерт в лондонската „ O2 Arena “. 4

Michael Jackson’s SECRET Diary Reveals He Had Plans To Be Immortal, Feared His Murder!
— Koimoi.com (@Koimoi)
Той написа: " Ако не се съсредоточвам върху кино лентата, няма величие. " В дневника Майкъл също споделя терзания по отношение на своя екип от мениджъри и различен личен състав, откакто е разкрил, че има предпочитание да стартира да подписва личните си чекове с по-големи суми самичък. Той написа: „ Вече желая да подписвам всички чекове над 5000 $ самичък. Наех счетоводител, на който имам вяра, и юрист, с който считам да се срещна.''

Дневникът разкрива и за моменти на параноя на Майкъл, като той написа, че се опасява от " зли хора на всички места ". „ Боя се, че някой се пробва да ме убие. Зли хора на всички места. Искат да ме унищожат и да вземат моята издателска компания'', споделя музикалната икона.

Авторът на книгата и проверяващ публицист Дилън Хауърд споделя: „ Макар и обстоятелствата за гибелта на Майкъл да не разкриват самоубийство, те сигурно разкриват отпаднал човек, който постепенно се е самоубивал посредством приложимост на успокоителни. А тези, които го са го заобикаляли, са се възползвали от неговата безпомощност''.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР