„Таблоид” пише в новия си брой, че че докато работел

...
„Таблоид” пише в новия си брой, че че докато работел
Коментари Харесай

Травестит от Габаре издържал Гринго в Германия срещу груб секс

„ Таблоид” написа в новия си брой, че че до момента в който работел като охранител на клуб в Берлин, якият младок бил ухажор на звездата на шоуто в заведението – Мис Кармен. Само дето танцьорката била травестит от врачанското село Габаре с прозаичното ромско име Асен.

Изпълнителката на „ Стари рани “ срещна новата си половинка точно по време на свое присъединяване в българската дискотека в немската столица, където Тодор Давидов - Гринго заработваше нощем като охранител. Клубът е прочут като средище на всевъзможни колоритни балкански субекти – травестити, цигани-гастарбайтери, албанци, сръбски гангстери и каква ли не друга сган. Пищната хубавица Кармен, с която нашенчето си лягало в продължение на година, по това време към този момент била изчезнала от хоризонта, откакто отпътувала да се кълчи на круизен транспортен съд по Карибското крайбрежие.

Двамата се разделили сякаш другарски, само че от личния състав на заведението загатват, че алчността на Гринго му е изиграла неприятна смешка. Бабанката решил да се включи в бизнеса на Асен-Кармен и почнал да се изживява като негов импресарио и сводник. Нежният ром не издържал дълго на натиска, който му оказвал гаджето на Софи и като се оправдал с кариерата и по-добрите финансови условия, липсващ крепко пушек от ревнивеца.

„ Кармен непрекъснато се оплакваше от Тодор, от непрекъснатите подиуми, от потребността нон стоп да му обезпечава средства за прекарване. Тя е доста нежна душа и не обича свадите, затова избра да се измъкне тихомълком и без драми”, описват осведомени с историята. – „ Що се отнася до половите умения на Гринго обаче, Асен в никакъв случай не пестеше суперлативи. Имал голям член и бил неотклонен, въпреки и грубичък на моменти.”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР