Т яна и Иво са големите победители във втория сезон

...
Т яна и Иво са големите победители във втория сезон
Коментари Харесай

Тяна и Иво са големите победители във втория сезон на „Един за друг“

Т яна и Иво са огромните спечелили във втория сезон на най-позитивното предаване в българския ефирен ефир – „ Един за различен “. Зрителите на NOVA станаха очевидци на невиждан и прочувствен край, откакто двамата влюбени извоюваха безапелационна победа, а по-късно единомислещо взеха решение да поделят паричната си премия от 88 430 лева с втората двойка – Тина и Станимир.

В напрегнатото тестване участниците се надпреварваха за първото място пред очите на своите близки. Проявявайки извънредно самообладание и умеене за баланс, те трябваше да преминат през клатеща се лента и да съберат частите на голям пъзел. Предизвикателството се оказа съвсем непостижимо и за двете двойки. Смелият ход на Тяна и Иво да пресечен играта и да обмислят тактиката си умерено обаче им обезпечи заслужена успеха.

„ Преборихте над 2000 двойки за присъединяване в шоуто, справихте се с тъкмо 43 игри, надделяхте над 12 други двойки и показахте пред милиони фенове, че каквото и да ви се случва оставате дружно, тъй като сте един за различен. Победата ви донесе премията от 88 430 лв.. Напълно я заслужихте “, обърна се към Тяна и Иво водещият на предаването Емил Чолаков.

Победителите споделиха за несравнимото чувство да са първи и за насладата от претърпяното през последните три месеца. „ Чувстваме се безпределно разчувствани и доста щастливи. Не мога да си показва по-прекрасен край на това неповторимо прекарване и по-достойна двойка, с която да полетим. Цял сезон повтаряме, че сме тук да се забавляваме и да играем. Неведнъж сме казвали също, че в случай че ние не спечелим, желаеме Тина и Миро да го създадат. И тъй като стоим зад своите думи, желаеме да си поделим премията с тях. Двамата заслужават тъкмо толкоз, колкото заслужаваме и ние. Така го одобряваме и по този начин го усещаме “, допълниха още те.

„ Жестът, който Тяна и Иво вършат за нас, не може да се опише с думи. Дори твой доста непосредствен човек мъчно би го направил, а какво да кажем за някой, който познаваш единствено от 3 месеца и действително си бил съперник с него. Те са индивиди с основно „ Ч “. Явно са видели нещо в нас, което ние не виждаме. Наистина сме безпределно признателни и може би цялостен живот ще бъдем “, разясниха Тина и Станимир достойната за почитание постъпка.

В продължение на 3 месеца обичаното телевизионно риалити изправи 13 влюбени двойки пред редица провокации и страсти. Всички те демонстрираха впечатляваща устойчивост, безкомпромисна непримиримост и не на последно място – потвърдиха, че са „ Един за различен “.

Повече информация за предаването можете да откриете в и във на „ Един за различен “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара По време на един престой в Женева Чарли Чаплин отседнал в фамозния хотел " Трите корони ". На тръгване дал на камериера бакшиш от двадесет франка. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ момента той пътува към София, споделиха от българската прокуратураВижте кои ограничавания остават в обособените страниПтиците са предпазен тип, законът планува санкция до 5 000 лв. " Тази разновидност е основна и се следи от СЗО ", уточни проф. доктор Ива Христова " Вълнообразният резултат от тази просвета на употреба и на практики, противоречащи на всякаква нравственос, в последна сметка й лиши живота ", съобщи ХариЗа измамата алармираха от неправителствена организация, оказала помощ " Няма нищо по-принципно от концепцията за обединяване сред хора, които припознават родолюбието ", съобщи ръководителят на НФСБ36 048 възпитаници са подали заявление за присъединяване на втория наложителен държавен зрелостен изпит в 12-и класХората излизат на алегоричен митинг с вярата някой ще им обърне вниманиеРодителите упорстват учителят да бъде уволненВчера вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков сподели, че ДАТО и ДАНС са подслушвали политициЗа миналото денонощие са потвърдени 368 нови случая на коронавирусПопулярността на компютрите Mac притегля вниманието на хакеритеВпечатляващи параметри и още по-впечатляваща стартова цена от под $40 000.То влиза в действие в петък в 2,00 ч.Вероятно той е предизвикал редица случаи на пневмония при хора преди няколко годиниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР