Т ова лято руските изпълнители са в основата на хитовете,

...
Т ова лято руските изпълнители са в основата на хитовете,
Коментари Харесай

Това са най-горещите имена в руския рап

Т ова лято съветските реализатори са в основата на шлагерите, които слушаме на всички места. Тази година съветската известна музика звучи извънредно съвременно и свежо. Същото важи и за видеоклиповете - те са като къс филм.

По този мотив събра имената, за които ще се приказва цяло лято:

Егор Крид

За Егор към този момент се приказва и то от много години насам. Само преди година стана един от най-богатите реализатори в Русия съгласно Forbes. След като през 2019 година се раздели с Блек Стар, мнозина вещаеха залез на кариерата на Егор, само че той ги опроверга. Преди броени дни се появи видеото към "Телефон ". "Здраствуйте " с OG Buda пък е едвам на седмица и към този момент има съвсем 5 млн. гледания.

Morgenshtern

Много хора го знаят още от шоуто му #EasyRap, други пък го назовават 6ix9ine. Но както и да му споделят, е реалност, че единствено с последните си осъществявания в YouTube е натрупал над 50 млн. гледания. Всички те са пуснати в границите на месец.

Markul

Markul може и да не е измежду топ изпълнителите в Русия, само че "Я в моменте " с Джарахов си е същински шлагер в Spotify. Песента си е безспорен летен химн и в случай че не сте го слушали, в този момент е моментът да се поправите.

Slava Marlow

GQ го дефинираха за музикант на 2021 година, Forbes взимат изявленията от него. В момента топ парчето от него е "Камри 3.5 ", само че той е прекомерно деен, тъй че евентуално е въпрос на време да се появи и още нещо от него, което да бележи лятото.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар - Продавам бормашина. Работи без ток и акумулатори. Ето вижте я! - Ама това е " Калашников "!!?? - Е, нямам визия каква марка е, само че прави… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПоводът е импортираното искане за предварително преустановяване мандата на основния прокурорБившият здравен министър даде конференция в Бургас, на нея участва и Тодор КантарджиевЮристите ще се произнесат до каква степен и по какъв начин основанията в сигнала за отстраняването на основния прокурор могат да бъдат придвижени по съответния законов ред, съобщи служебният премиерТова оповестиха от Младежки спектакъл " Николай Бинев " Коментар на Ивайло-Нойзи Цветков и Нидал АлгафариМоята оценка за дейностите на основния прокурор съм я дал още предходната година, съобщи президентътЗабележителни участници, нови борби и тежки тествания предстоят от септември по NOVAБроят на починалите при пагубните наводнения в Германия доближи 133И какъв е отговорът на ФейсбукНИМХ издаде предизвестие от първа степен - жълт код, за горещо време в цялата странаЗа миналото денонощие са потвърдени 76 нови случая на коронавирусЧесто казусът не е в доставчика, а поради други фактори„ Делта “ настава “, предизвести министър председателят БенетАнгелов: Защо в този момент служебният здравен министър Кацаров си " напомни " за тази хоспитализация?Премиерът Марк Рюте разгласи бедствено състояние в Лимбу
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР