Т.нар. първи пациент в епидемията от коронавирус в италианската област

...
Т.нар. първи пациент в епидемията от коронавирус в италианската област
Коментари Харесай

Първият разболял се от COVID-19 в Пиемонт отново има коронавирус, но има обяснение

Т.нар. първи пациент в епидемията от ковид в италианската област Пиемонт още веднъж е дал позитивен тест за COVID-19, написа в. " 24 часа ". Това обаче има своето здравно пояснение.
Става въпрос за 40-годишен управител от Торино, който беше разгласен за изцяло оздравял, след два теста от торинската болница " Амедео ди Савоя " бяха негативни. Но преди два дни мъжът още веднъж е тестван и се оказа, че има ниско наличие на ковид в организма си, което значи, че би трябвало да остане под карантина в дома си, написа в. " Република ".
Според лекарите, става въпрос за " опашката " на вируса. Вирусологът Джовани ди Пери успокоява, че пациентът е оздравял, само че постоянно в сходни случаи става въпрос за люлеене сред позитивност и негативност в организма – нещо, което се случва и при различен тип инфекции.
До 17 март в Пиемонт има регистрирани 2063 инфектирани и 144 умряли от ковид. Над 8% от всички инфектирани с ковид в Италия са лекари, сестри и санитари и това е двойно повече от Китай по време на най-критичната фаза от епидемията там. Така написа в. " Република ", базирайки се на проучване на фондацията GIMBE.
Още: " Още по-крути ограничения на Балканите поради ковид, ето по какъв начин се развива епидемията по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР